Floyd Mayweather, Jr.
|
12-03-2014, 10:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather, Jr.
Bzdura , nasłałby najlepszego rapera zza oceanu czyli A.B
![]() ![]() ![]() |
|||
14-03-2014, 11:21 AM
|
|||
|
|||
|
|||
14-03-2014, 11:32 AM
|
|||
|
|||
I badz tu czlowieku madry: prawda, plotka czy zabieg promocyjny?
Narazie zero potwierdzenia wiec pozostaje gdybac, zadna opcja mnie nie zaskoczy choc troche glupio by bylo, zeby zaprzepascic kariere z okazji kradziezy paru blyskotek... |
|||
14-03-2014, 12:23 PM
|
|||
|
|||
Pewnie plota
![]() "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
14-03-2014, 02:17 PM
|
|||
|
|||
Albo to jest plotka, która tylko podsyci powrót Floyda i wywoła szum albo coś tam jest na rzeczy w co mocno wątpię bo Money teraz by nie nagrywał promo w TV jakby miał coś na sumieniu.
|
|||
14-03-2014, 02:18 PM
|
|||
|
|||
Jeśli informuje o tym jakaś jedna stronka w USA a największe media milczą to bądźmy poważni...
|
|||
14-03-2014, 02:48 PM
|
|||
|
|||
Źródło...
ABOUT US Huzlers.com is a combination of real shocking news and satire news to keep its visitors in a state of disbelief. |
|||
14-03-2014, 02:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-03-2014 02:57 PM przez Tar-Ellendil.)
|
|||
|
|||
Floyd właśnie wrzucił zdjęcie z gymu więc na pewno nie siedzi teraz w areszcie
![]() Oto Money cieszący się luksusami aresztu http://instagram.com/p/lhZtNNR3cP/# |
|||
06-05-2014, 12:25 PM
|
|||
|
|||
Floyd wygral z Maidana w ostatniej walce dochodzac do polmetka kontraktu z Showtime przewidzianego na szesc walk. Pozostaly jeszcze trzy walki, ktore najprawdopodobniej odbeda sie we wrzesniu 2014, w maju i wrzesniu 2015.
Mysle ze czas na kolejne spekulacje: powinno byc latwiej bo pole kandydatow sie zaweza. Podejscie zyczeniowe by Gogolius: Maidana Lara Pacquaio Ale dosc tych bredni ![]() Kandydaci na walke we wrzesniu: - Maidana - jezeli rewanz to tylko teraz, na fali i (niepotrzebnych) kontrowersjach po pierwszej walce. Dla mnie ok 40% szans. - Lara - jezeli ogra Canelo i wyrobi sie w te 6-8 tygodni co teoretycznie jest mozliwe to czemu nie? Spotkanie dwoch najlepszych junior srednich, pogromcow Alvareza - bajka. Jednak obawiam sie wlasnie o ten termin, w niecale trzy miesiace skrzyzowac rekawice z Saulem i Floydem? Do tego mozliwe ze Floyd skupi sie bardziej na polsredniej - 15% szans Khan - bylo o nim glosno przed walka z Maidana, rozwalil Collazo i tak naprawde przeszkoda jest ramadan. Czy Floyd przesunie termin na listopad? Szczerze watpie ale trzeba brac go pod uwage - 15% szans Shawn Porter - pokonal Alexandra i Malinaggiego w swietnym stylu, ma potencjal ale tez obowiazkowa obrone z Brookiem. Mam wrazenie ze nie dostanie pozwolenia na unifikacje przed obrona (to nie Hopkins). Po prostu jeszcze nie teraz. - 10% szans Cotto - pojedynek rewanzowy mialby sens jezeli Miguel pokona Martineza. Czasowo powinni sie dograc, wagowo tez. Mysle ze obu umowny 152 by pasowal bo nie wierze ze Cotto powalczy w sredniej dluzej niz jedna walke. Problemem jest Martinez - 10% szans Thurman - mimo wszystko za slabe nazwisko na chwile obecna pod wzgledem medialnosci. Jakby zorganizowal szybko walke z kims mocnym i ja wygral to kto wie? Moze pokonanie Bronera np w lipcu? Ale to juz teoetyzowanie - 6% szans Ktos inny - moze Floyd zaskoczy i wybierze kogos spoza tej grupy ale watpie 4% Nie biore pod uwage bujd w stylu "Floyd skonczy kariere przed wygasnieciem kontraktu z Showtime" Podsumowujac: zakontraktowane walki dostepnego (spoza TopRank) topu polsredniej i junior sredniej sprawiaja ze rewanz z Maidana jest baaardzo prawdopodobny. |
|||
06-05-2014, 12:38 PM
|
|||
|
|||
Wrzesień - Maidana II
Maj - Khan Wrzesień - Lara/ Alvarez / Garcia Jeśli wygra te trzy walki to ostatnia może być jakimś superfightem np. unifikacja, albo Hopkins, albo Cotto / Martinez w średniej. Powiem szczerze, że Money może nie dobić do 49 -0. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości