Bawimy się w sędziów
|
06-10-2012, 09:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Bawimy się w sędziów
Punktacje historyczne czy dzisiejsze.. co za różnica? Ma być dobra zabawa, ciekawa dyskusja oraz wymiana spostrzeżeń. Kiedy startujemy i jakie oficjalne zasady przyjmujemy?
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
06-10-2012, 09:38 PM
|
|||
|
|||
@redd
Widziałbym to dokładnie tak samo jak Ty. Te dwa "działy": współczesny i historyczny/klasyczny działaby obok siebie, bo wałki czy kontrowersyjne decyzje były są i niestety będą, a na temat starszych walk można nieraz dłuuuuugo dyskutować. Z tego co widziałem, to @Mastrangelo był chętny, aby Ligę rozkręcić i poprowadzić, tak więc zostawiłbym to w jego rękach. |
|||
07-10-2012, 06:42 AM
|
|||
|
|||
Liga, czyli jakieś nagrody przewidywane czy 4fun ?
|
|||
07-10-2012, 09:25 AM
|
|||
|
|||
@Bandit
jak zasponsorujesz to będą Na czym ta liga miałaby polegać panowie??? Za co dostawalibyśmy punkty skoro oficjalne punktacje są znane już. To za co te punkty??? |
|||
07-10-2012, 12:52 PM
|
|||
|
|||
Haha, żadnych punktów nie będzie, bo niby jak ? To nie ma być liga tak jak NBA, tylko jak Liga Sprawiedliwych.
|
|||
07-10-2012, 01:00 PM
|
|||
|
|||
Czyli co? Wybieramy walkę. Dajemy na nią na przykład tydzień a później kawa na ławę i tyle?
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
07-10-2012, 01:06 PM
|
|||
|
|||
Mógłbym ja to ogarnąć? mam dobry pomysł na taką zabawę napisałbym regulamin itp. ??
|
|||
07-10-2012, 01:10 PM
|
|||
|
|||
@Bandit
Ja zostawiłbym to w rękach @Mastrangelo, który ma już chyba w takich kwestiach spore doświadczenie. Poza tym widać, że ma na to dobry pomysł i tak dalej, no i jest gotów się tym zająć. Nic do Ciebie nie mam, od razu zaznaczam, tylko skoro ktoś już w tym "siedział", to dałbym jemu to poprowadzić. |
|||
07-10-2012, 01:21 PM
|
|||
|
|||
A może, każdy chętny podjęcia się tego przedstawi własny projekt???? A potem co najwyżej ankieta. Co wy na to ?
|
|||
07-10-2012, 01:26 PM
|
|||
|
|||
Jasne, nie mam wyłączności i aż tak mi to nie jest potrzebne, równie chętnie wezmę udział w czyjejś lidze.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości