Kubrat Pulew
|
27-04-2015, 09:59 PM
|
|||
|
|||
RE: Kubrat Pulew
Wilku
Wiesz, może np. wrócić na przetarcie z takim "niebezpiecznym" rywalem, jakim był Mino dla Masternaka. |
|||
07-10-2015, 11:27 AM
|
|||
|
|||
Kubrat Pulew wreszcie wraca na ring! Już w sobotę na gali w Karlsruhe stoczy walkę z Georgem Ariasem, którego niedawno wypunktował Hughie Fury.
To będzie pierwsza walka Kubrata od w*ierdolu z Kliczko, po raz pierwszy w narożniku Bułgara stanie Uli Wegner. Myślę, że Pulew łatwo upora się z Ariasem i mam nadzieję wróci do walk z czołówką HW. |
|||
18-10-2015, 03:56 AM
|
|||
|
|||
Kobra wypunktował Ariasa, ale podobno nie zachwycił...oglądał ktoś walkę?
|
|||
18-10-2015, 05:23 AM
|
|||
|
|||
Oglądałem niecałą. Pulew był chyba najsłabszy w swojej karierze. Mordował się 8 rund z bumem, którego w swojej normalnej dyspozycji załatwiłby w 2 minuty.
http://www.the-best-boxers.com |
|||
06-12-2015, 12:44 AM
|
|||
|
|||
Być może Pulew powoli wraca do wysokiej formy sprzed mordobicia od Kliczki. Już w pierwszej rundzie rozprawił się z Maurice'em Harrisem. Fakt, gość w tej chwili nie najwyższa półka ale poprzednio było aż 8 rund teraz już tylko jedna.
|
|||
01-11-2016, 12:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-11-2016 01:16 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
3 grudnia Pulew zmierzy się z Samuelem Peterem.
Jeżeli to nie są jaja to ja już nie wiem co to jest... Jednak jeszcze śmieszniej by było, gdyby Nigeryjczyk ustrzelił Bułgara i stał się obowiązkowym pretendentem dla Joshui. |
|||
01-11-2016, 07:47 PM
|
|||
|
|||
HAHAHAA walka z Peterem to część eliminatora WBC XD
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
01-11-2016, 08:12 PM
|
|||
|
|||
Dosyć niesmaczne zestawienie. Peter to już wrak, a i jego nazwisko przykrył kurz. Stylowo powinien pasować Bułgarowi i jedyną jego szansą będzie jakiś cep rozpaczy. Myślę, że Pulew może zastopować Nigeryjczyka. Raczej nie przez klasyczne KO, ale przez poddanie w drugiej części pojedynku.
|
|||
03-12-2016, 01:07 AM
|
|||
|
|||
Całkiem nieźle wygląda Peter przed walką z Kubratem. Myślałem, że będzie bardziej upasiony. Ale i tak pewnie mu sił nie starczy na więcej niż 5 rund. Szkoda, bo mu kibicuję. Jest tu chociaż jakaś jedna osoba, która wierzy w możliwość wygranej Nigeryjczyka? |
|||
03-12-2016, 09:47 AM
|
|||
|
|||
Dla mnie wygląda beznadziejnie, spojrzałem na niego i stwierdziłem " o rany, ale spasiony".
Tzn biorąc pod uwagę ile ma lat, ile nie walczył i że miał problemy z wagą już wcześniej to jest całkiem ok. Ale obiektywnie - jest otyły. Jak Kubrat go zlekceważy i wyłapie jakiegoś super cepa to Peter to może wygrać, ale spodziewam się walki na bardzo niskiej intensywności, którą Kubrat wygra na punkty. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości