Witam - już oficjalnie
|
19-06-2012, 10:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Witam - już oficjalnie
@Szakal
Znam go oczywiście. Oglądałem jego 3 pojedynki ostatnie. Jest bardzo dobry. Nie poznałem jednak go u Ciebie. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
19-06-2012, 10:53 PM
|
|||
|
|||
(19-06-2012 04:10 PM)Szakal napisał(a): Witam wszystkich! Nice 2C it, man! 10 lat młodszy ode mnie, ale czyta moje teksty, może jednak jeszcze nie jest ze mną tak źle Skoro bez wątpienia interesuje Cię boks w wykonaniu Dinamity i Rigo, a zapewne i innych pięściarzy podobnych kategorii wagowych, wielki plus dla Ciebie. Pisz, dyskutuj, polemizuj, forum jest właśnie po to! |
|||
07-07-2012, 11:36 PM
|
|||
|
|||
Cześć,
Z tej strony Jazzzman Po studiach, praca w dobrze prosperującej firmie (handel, branża IT). Fanem boksu stałem się dopiero przed rokiem, bokser.org uważnie śledzę od paru miesięcy. Wcześniej kojarzyłem tylko takie nazwiska jak: Muhammad Ali, Mike Tyson, Andrzej Gołota. Dzisiaj wiem, że świat nie kończy się na HW. Moi ulubieni zawodnicy to: Floyd Mayweather Jr., Joe Calzaghe, Roy Jones Jr.. Z chęcią podyskutuje na każdy temat związany z aktualnymi wydarzeniami ze świata boksu. Z racji charakteru pracy nie ma bardzo mam czas na poznawanie historii tej pięknej dyscypliny. Moja wiedza o wielu mistrzach, m.in. o Joe Calzaghe, wzięła się właśnie z bosker.org. Pozdro dla wszystkich! PS rewanże z braćmi Klitschko nie należą chyba do najlepszych pomysłów, zarówno dla bokserów jak i widzów |
|||
25-07-2012, 11:48 AM
|
|||
|
|||
witam,
mam 34 lata, pochodze z małopolski, boksem intersuję się (z róznym natężeniem, bo mam tez inne zainteresowania) od parunastu lat. W boksie interesuje mnie najbardziej historia, w tym okres walk na gołe pięści. Do współczesnego boksu mam pewien dystans, bo czasem więcej w nim biznesu niż sportu, ale w miarę możliwości staram się oglądać walki i być na bieżąco. |
|||
10-08-2012, 09:19 PM
|
|||
|
|||
Witam....
Przybywam z Proxima Centauri... Będę siał tu spustoszenie... |
|||
13-08-2012, 10:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2012 10:40 PM przez Tar-Ellendil.)
|
|||
|
|||
Witam wszystkich tutaj fan boksu od kilku dobrych lat ;]
Mam nadzieję, że razem będziemy świętować pomyślne zwycięstwa naszych zawodników. Boks jeszcze nie umarł i ma się dobrze. Ringowy idol: Roy Jones Jr ulubiony polski pięściarz: Grzegorz Proksa ulubiony amator: G.Rigondeaux btw: jestem fanem Górala i nie hejtuję jego osiągnięć ;] |
|||
21-08-2012, 10:27 AM
|
|||
|
|||
Witam wszystkich ! Mam na imię Michał, mam 18 lat i boksem interesuję się od 1999 r. Pierwszą walką, jaką obejrzałem było pierwsze starcie Evandera Holyfielda z Lennoxem Lewisem. Moje ulubione powiedzenie to: " Boks jest jak Jazz. Im lepszy, tym mniej ludzi go docenia ". Najlepszym pięściarzem w historii był dla mnie Ray Robinson.
|
|||
25-08-2012, 05:52 PM
|
|||
|
|||
Witajcie. Mam dzis przyjemnosc dolaczyc do forum przyciagnela mnie tu zblizajaca sie walka kliczko wach na ktora mam nadzieje sie wybrac. Jestem poczatkujaca w dziedzinie boksu interesuje sie nim od kilku miesiecy
|
|||
26-08-2012, 05:48 PM
|
|||
|
|||
Witaj Kasia rzadko zdarza się spotkać płeć piękną w naszym pięknym sporcie ;]
|
|||
28-08-2012, 08:40 PM
|
|||
|
|||
Witam wszystkich, mam na imię Hubert. Boksem na poważnie interesuję się od dwóch lat. Uwielbiam oglądać walki, bardzo często nawet zarywam nocki albo wstaje wcześnie rano aby oglądać pojedynki np z USA. Na bokser.org jeśli mam czas to wchodzę praktycznie codziennie bo zawsze w świecie boksu dzieje się coś ciekawego
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości