Witam - już oficjalnie
|
27-03-2012, 09:31 PM
|
|||
|
|||
RE: Witam - już oficjalnie
Lepiej przesadzać z treningami niż z używkami, alkoholem czy lenistwem(+obżarstwo). Życzę sukcesów i w razie jakiś proszę się chwalić ;]
![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
27-03-2012, 09:33 PM
|
|||
|
|||
Pewnie, że się pochwalę
![]() ![]() "Winners are simply willing to do what losers won't" |
|||
02-04-2012, 02:46 PM
|
|||
|
|||
Witam, nazywam się Kacper, mam 16 lat mieszkam w małym mieście Jarosław ( stadion w Warszawie byłby w stanie pomieścić wszystkich mieszkańców mojego miasta :] ) w województwie podkarpackim. Boksem interesuję się praktycznie od dziecka ( najczęściej boks oglądałem z ojcem, ale nie świadomie bo chyba jedyni bokserzy, których kojarzyłem to Saleta,Włodarczyk i Gołota ze słyszenia ), a od 3-4 lat jestem wręcz ''fanatykiem'' tej jakże pięknej dyscypliny. Może nie uwierzycie, ale boksem zacząłem interesować się tak na poważnie od walki Adamka z Gołotą kiedy to od razu ''zakochałem'' się w Góralu. Wcześniej oglądałem jakieś jego walki, ale szczerze mówiąc więcej mówiło mi nazwisko Włodarczyk niż Adamek. Moi ulubieni bokserzy to właśnie Adamek, którego styl po prostu uwielbiam i znam na pamięć każdy jego ruch - całkiem dobrze wychodzi mi jego naśladowanie ...lol..
![]() |
|||
02-04-2012, 05:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2012 05:41 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
@AdamekFightPL
Cóż za niesamowity zbieg okoliczności. Ja również zacząłem się interesować boksem na 100% od walki Górala z Gołotą. Nie znałem Tomka ale założyłem się z ojcem, że wygra właśnie Adamek bo jest młodszy, na pewno szybszy i słyszałem, że z niższej kategorii więc jest lżejszy. Gołotę znałem ze słuchu. Nigdy jego walk nie oglądałem po za tą jedną. Zakład wygrałem oczywiście i od tego czasu T.Adamek to był mój Miszczu. Oglądałem, wszystkie jego walki od tej pory w nocy.I tak zaczął się mój fanatyzm boksem. Fanatyzm Haye'em zaczął się tak. Mój BÓG - David Haye (jestem niewierzący, ale używam tego sformułowania dla rzeczy/ludzi, których lubię to właśnie za mało a kocham to zbyt czule ![]() ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
02-04-2012, 07:01 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
Powaga? bez kitu... w takim razie masz dokładnie taką samą historię jak ja i to dosłownie. U mnie w szkole też każdy mówił a Gołota wielki HW większy, masywniejszy to wygra a ja stawiałem na Adamka i jego szybkość. A co do Haye'a to kiedyś oglądałem również walki Wałujewa ( zawsze z ojcem śmieliśmy się z jego wzrostu i sposobu w jakim wchodził do ringu ) i też uważałem, że tego gościa nie jest w stanie nikt pokonać oprócz Kliczków chociaż wtedy to ja nawet za bardzo nie wiedziałem jak oni wyglądają ![]() Wracając do tego zbiegu okoliczności to po prostu jestem w szoku. Na pewno nie robisz sobie ze mnie żartów? być może takich osób, które zafascynowały się boksem oglądając walkę Gołoty z Adamkiem ( walka była baardzo nagłaśniana w Polsce, walka stulecia itd ) |
|||
02-04-2012, 07:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2012 07:11 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
Żadnych jaj sobie nie robie. Boks mnie zainteresował walką stulecia. Haye poznałem jak pokonal pieknie Valueva czyli olbrzyma potwora i od tego czasu jestem jego fanatykiem. Adamka też do tej pory zawsze oglądam i bardzo lubię ale bardziej ze względu na patriotyzm. W ich pojedynku byłbym za Haye'em.
![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
02-04-2012, 07:18 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2012 07:20 PM przez AdamekFightPL.)
|
|||
|
|||
No to ładnie. Ja zawsze jestem za polakiem.
PS. Jaki masz nick na stronie? |
|||
02-04-2012, 09:51 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
@AdamekFightPl Przepraszam jeśli Was w jakikolwiek sposób urażę ale jeśli Wy mi właśnie daliście do zrozumienia, że Wasze zainteresowanie boksem zaczęło się od walki Tomasza Adamka z Andrzejem Gołotą których na dodatek nie znaliście i nie widzieliście żadnej walki Gołoty poza właśnie tą to... to ja już rozumiem dlaczego fanatycy Adamka są fanatykami Adamka. Nic więcej nie chcę już mówić. |
|||
02-04-2012, 10:18 PM
|
|||
|
|||
@Crumb
Nie obrażam się bo historii nie zmienię a fanatykiem Adamka nie jestem. Gołotę nadrobiłem w swoim czasie i znam jego wartość. @AdamekFightPL Na jakiej stronie? Na bokser.org też jestem Jerome... ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
02-04-2012, 10:37 PM
|
|||
|
|||
Panowie szokujecie mnie tym że stosunkowo nie dawno w tym jesteście
![]() ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|