Manny Pacquiao
|
19-12-2015, 12:16 AM
|
|||
|
|||
RE: Manny Pacquiao
Broner kolejnym kandydatem. I tak szczerze to właśnie walkę z nim najbardziej chciałbym zobaczyć.
|
|||
19-12-2015, 12:36 AM
|
|||
|
|||
Po co oni walą takie ściemy, że taka walka jest w ogóle możliwa.
![]() |
|||
19-12-2015, 12:38 AM
|
|||
|
|||
Ciężko byłoby zrobić tą walkę, Broner zawodnik Haymona,
Telewizje +złe stosunki Aruma z tym pierwszym, stoją na barykadzie, Crawford albo Bradley, będzie ktoś z tej dwójki,. Koncz dzisiaj powiedział że nie spieszą się z wyborem rywala, bo walka dopiero w kwietniu, ogłaszą rywala najprawdopodobniej na początku stycznia. |
|||
21-12-2015, 05:48 PM
|
|||
|
|||
Michael Koncz [doradca Pacquiao] osobiście do mnie dzwonił. Ale na Filipiny nie polecę. Też mam przecież nazwisko. Jak mnie pytacie, to powiem nawet, że nasze nazwiska są na tym samym poziomie - stwierdził Amerykanin.
Broner miał boksować w styczniu z Ashleyem Theophane'em (39-6-1, 11 KO), pięściarzem grupy Mayweather Promotions, ale podkreślił, że jeżeli będzie miał wybór, to nie zawaha się i wejdzie na ring z "Pacmanem". - Uwielbiam walczyć z mańkutami. Sprawdźcie mój rekord - oznajmił, po czym dodał: - Nie mogę się doczekać, aż wyślę go na Filipiny, żeby był gubernatorem. Pacquiao ma się pożegnać z boksem w kwietniu. Potem zamierza się skupić na karierze politycznej, ale nie będzie walczyć o fotel gubernatora, jak twierdzi Broner, tylko senatora. Wybory na Filipinach odbędą się w maju. |
|||
25-01-2016, 03:08 PM
|
|||
|
|||
Pac-Man to trochę masochista
![]() Szykujący się do zawieszenia rękawic na kołku Manny Pacquiao (57-6-2, 38 KO) zapewnia, że nie żałuje, iż nie dojdzie do piątek walki z jego największym ringowym rywalem Juanem Manuelem Marquezem (56-7-1, 40 KO). Filipińczyk i Meksykanin walczyli ze sobą czterokrotnie. Dwa razy wygrał "Pacman", raz był remis, a raz, w ostatnim pojedynku, "Dinamita", który czuł się pokrzywdzony przez sędziów w poprzednich pojedynkach, ciężko znokautował Pacquiao w szóstej rundzie. Bokser z Azji nie ukrywa, że myślał o ponownej konfrontacji z Marquezem, ale pogodził się już z faktem, że ostatni cios w tej rywalizacji należał do Meksykanina. - Wszystko jest w porządku. Pozwólcie mu cieszyć się tym, co mi zrobił. Zasługuje na szacunek - skomentował. "Dinamita" w przeszłości mówił, że otrzymał duże pieniądze za to, by ponownie zmierzyć się z Pacquiao, ale odmówił. Ważniejsze, wyjaśniał, są honor i prestiż. Rozumie to Freddie Roach, trener "Pacmana". - Jemu zbyt podobało się to, jak zakończyła się czwarta walka. Dlatego nie doszło do piątej - powiedział. W ostatniej walce w karierze rywalem Pacquiao będzie jego inny dobry znajomy Timothy Bradley (33-1-1, 13 KO), z którym Filipińczyk boksował już dwukrotnie. Do pojedynku wieńczącego trylogię, w której jest remis 1-1, dojdzie 9 kwietnia w Las Vegas. Później 37-letni "Pacman" chce się skupić na karierze politycznej. |
|||
25-01-2016, 06:03 PM
|
|||
|
|||
Fajne słowa i uznanie dla Marqueza
Pacman nareszcie zaczął jasno myśleć po porażce z Floydem #TeamPacman |
|||
14-02-2016, 03:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Manny Pacquiao | |||
14-02-2016, 11:10 PM
|
|||
|
|||
A i tak znajdą się pizdy które będą go hejtować że to tylko dla polityki.
|
|||
14-02-2016, 11:54 PM
|
|||
|
|||
Ludzie będą gadać bo często nie lubią jak ktoś komuś pomaga,
zawsze szukać będą we wszystkim haczyka,. Manny wszystko już ma , teraz chce pomóc narodowi. zresztą już od wielu lat to robi. |
|||
16-02-2016, 11:40 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2016 11:49 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
O patrzcie, o tym nie słyszałem: http://www.boxingscene.com/pacquiao-apol...ts--101382 Przegapiłem ten jego tekst o homoseksualistach czy na polskich portalach o boksie nikt tego nie publikował?
Kłamstwa, krętactwa, hipokryzja i żałosne wymówki po walkach i zwalanie winy za porażkę na wszystko i wszystkich, od komisji bokserskiej, przez kontuzje po nie wiem co jeszcze, może złe położenie księżyca w trakcie walki, a już ktoś pomyślał że bardziej zbłaźnić i skompromitować się nie da, to proszę, niespodzianka, albo i nie niespodzianka, bo to w sumie nic zaskakującego w jego wykonaniu, jest raczej znany jako czołowy betonogłowy zaraz po Adamku, któremu też zacięła się płyta i gada jakimiś formułkami od lat, a gdyby główni "promotorzy" chrześcijaństwa jeszcze żyli to obaj Tomek i Manny na pewno dostaliby w geście uznania swoje własne stosy do palenia niewiernych u siebie na podwórku, z rocznym zapasem drewna i podpałki gratis ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości