Ajose Olusegun
|
24-06-2012, 03:55 AM
|
|||
|
|||
Ajose Olusegun
Witam znalazłem świetnego boksera, efektywnie walczącego, szybki z dobrą techniką i ciosem Ajose Olusegun niedawno przeszedł eliminator WBC w wadze junior półśredniej z Ali Chebah ale to bum straszny i dostał eliminator. Jak by wyglądał jego pojedynek na dzisiaj z Garcią czy Khanem?
http://www.youtube.com/watch?v=IusXS4kh3Bc A tutaj filmik jak ktoś go jeszcze nie widział |
|||
28-06-2012, 09:50 AM
|
|||
|
|||
RE: Ajose Olusegun
Bokser niemłody (33 lata w tym roku), na ringach zawodowych od 11 lat, ale ma niezwykle widowiskowy styl. Widać, że dużo oglądał Roya Jonesa
|
|||
28-06-2012, 06:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2012 07:00 PM przez Holy230.)
|
|||
|
|||
Chebah to nie jest dobry test on obija bumów przez całą karierę 26lat i rekord 36-2 ... A pasa WBC może Olusegun prędko nie zdobyć bo Garcia mógłby wtopić z Khanem... 32letni Olusegun jest 1 w WBC i "oficjalnie" nikt go nie może ominąć aczkolwiek nie wiadomo czy jest obowiązkowym pretendentem.
http://www.bokser.org/content/2011/05/28.../index.jsp A pozatym artykuł z tamtego roku .. A pozatym śmieszny wydaje się być ranking boxrec. Według nich 1 w rankingu jest Marquez który walczył w tej dywizji 2razy. Matthyse wyprzedza Garcię. Rios na 6miejscu??? on nie stoczył nawet walki w tej dywizji. JUDAH 7??? Khabib Allakhverdiev wskoczył na 9 za jego plecami Maidana, Soto i Olusegun na 12miejscu. |
|||
25-07-2012, 04:33 PM
|
|||
|
|||
Ciężko jednoznacznie odpowiedź na pytanie z ankiety zwłaszcza, że zostają tylko 2 opcje, bo wariant "Ma szanse na tytuł europejski" odpada bo on nie jest przecież Europejczykiem.
|
|||
25-07-2012, 04:44 PM
|
|||
|
|||
Szkoda, że mańkut. Dla mnie boks trochę traci na pojedynkach orthodoxów z mańkutami... Ale styl ma, przyznaję. No i jak dla mnie szkoda, że taki mały. Jakby chociaż z super średniej był...
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
25-07-2012, 05:53 PM
|
|||
|
|||
W super średniej masz Ndiaye też ciekawy pięściarz !
|
|||
25-07-2012, 06:46 PM
|
|||
|
|||
@Holy230
O, dzięki To może w ciężkiej kogoś masz ciekawego? Właśnie przed chwilą skończyłem oglądać walki Hamera i Wildera. Fantastycznie się to ogląda. Hamer to taki słaby Tyson albo w zasadzie obecny tyle, że szybszy. Wilder mi przypomina Lennoxa z lat młodości. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
25-07-2012, 09:57 PM
|
|||
|
|||
Jerome dziękuje za punkt reputacji. W sumie to nie za bardzo mnie waga ciężka interesuje głównie przez kliczków.
A tak pozatym strasznie lubie waciaków, ponieważ wolę obejrzeć 12rund pięknego boksu z Malignaggim, niż jakiegoś cepa z brazylii, który zakończy walke w 1 rundzie Jedynie śledze kariere Mike'a Pereza, choć nie ma o nim słuchu. Do tego interesuje mnie kolumbijczyk Oscar Rivas. |
|||
25-07-2012, 10:20 PM
|
|||
|
|||
@Holy230
Oscar Rivas jest dość niski jak na HW. Nie mówcie mi tu tylko o Tysonie. Czemu Rivas nie walczył w 2010 wcale? No i za bardzo to on puncherem nie jest chociaż muszę mu oddać, że przeciwnicy mimo iż większość z rekordem ujemnym to jednak doświadczeni z racji 60 walk (nawet jeśli 20 wygranych a 40 przegranych). Obejrzę go na YT i powiem jak wrażenia na priv. Co do Pereza to bardzo dziwne, że taki gość na czasie nie walczy od zeszłego roku. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
04-10-2012, 03:48 PM
|
|||
|
|||
Olusegun w moich oczach wciąż ma szanse na MŚ , jeśli nim nie będzie, będzie to wina kiepskiego promotora napewno nie boksera.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości