Artur Szpilka
|
03-04-2015, 01:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Artur Szpilka
@RSC
Dlaczego mówisz komuś co ma robić? Chciałbyś żeby Tobie nakazywano/mówiono co powinieneś a co nie? |
|||
03-04-2015, 01:49 PM
|
|||
|
|||
@Martin.
To tak dla żartów. Przecież jest oczywiste że BMH jest już po Wielkanocnej spowiedzi i Komuni Świetej. Widać to na podstwie jego wpisów. Jest taki miły i uprzejmy. No bo jest po postanowieniu poprawy. Ja też chętnie poszedłbym do kościoła . Ale nie mogę. |
|||
03-04-2015, 03:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2015 03:24 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
(03-04-2015 01:49 PM)RSC-2 napisał(a): Ja też chętnie poszedłbym do kościoła .Moze kiedys w PL bedzie tolerancja w Holandii? Nie trac nadziei. Jestesmy z Toba bracie! Tak powaznie i wracajac do tematu, to bardzo, ale to bardzo bylbym ciekawy walki Szpilki z Glazkovem. Nie w najblizszym czasie, ale w przyszlym roku mialaby ona duzy sens dla Polaka. W sumie mi to rybka, czy bylby Cunn czy Glazkov, oba pojedynki traktowalbym jako duze wydarzenie. |
|||
03-04-2015, 03:49 PM
|
|||
|
|||
Nie ma większego znaczenia kto miałby być przeciwnikiem Szpilki
Byleby był to dobry zawodnik z czołówki. Taki pojedynek dałby odpowiedź czy kariera Szpilki idzie w dobrym kierunku i czy się rozwija na miarę oczekiwań. Pulew – Szpilka w Hamburgu Powietkin – Szpilka w Moskwie Szpilka-Fury w Warszawie Cunningham- Szpilka w Chcago Szpilka –Chisora w Krakowie Stiverne - Szpilka w New Jersey Wilder – Szpilka w Las Vegas I Kliczko Szpilka w Warszawie lub Kijowie A dlaczego niby Głazkow jest lepszy dla Szpilki od Joshua? Ja tego nie wiem. Ale zapewne można ułożyć teorię na potrzeby swojej tezy i pisać dla samego pisania. |
|||
08-04-2015, 10:45 PM
|
|||
|
|||
Shields ostro słodzi Szpilce:
Cytat:Artur Szpilka (17-1, 12 KO) trenuje pod okiem Ronniego Shieldsa dopiero od kilku dni. Ale to wystarczyło, aby były trener takich mistrzów jak Mike Tyson czy Evander Holyfield, przekonał się, że ma do czynienia z wielkim talentem bokserskim.Nieźle, co? |
|||
09-04-2015, 06:27 AM
|
|||
|
|||
Shields to naprawdę świetny fachowiec, mam nadzieję, że to nie jest z jego strony tylko kurtuazja. Ring i tak wszystko zweryfikuje, ale o to właśnie chodziło by Szpilka zmienił Łapina na kogoś takiego jak Shields. Ja jestem dobrej myśli tylko dajmy im trochę czasu.
|
|||
09-04-2015, 01:03 PM
|
|||
|
|||
Gdybym kiedys wiedzial, ze Szpilka wyjdzie do Stanow i zacznie wspolprace z Schieldsem to nie umialbym wykluczyc, ze w przyszlosci siegnie on po tytul. Po odejsciu Wowy, pasy rozejda sie miedzy kilku bokserow, i nie mozna wykluczyc, ze przy odrobinie szczescia Szpilka dokona tego, co nie udalo sie zadnemu Polakowi w HW.
|
|||
09-04-2015, 02:13 PM
|
|||
|
|||
Pamiętam wywiad ze Szpilka a ze 2/3 lata wstecz.Mówił tam że Stany nie wchodzą w gre jako miejsce pobytu/trenowania,jezeli usa to tylko na walki.
|
|||
09-04-2015, 02:39 PM
|
|||
|
|||
(09-04-2015 02:13 PM)Joker napisał(a): Pamiętam wywiad ze Szpilka a ze 2/3 lata wstecz.Mówił tam że Stany nie wchodzą w gre jako miejsce pobytu/trenowania,jezeli usa to tylko na walki. Jak widac z wiekiem Artek zmadrzal. W Pl by sie nie rozwijal, pod okiem Ronniego o progres jestem spokojny. |
|||
09-04-2015, 02:53 PM
|
|||
|
|||
Artur Szpilka jest dosyć naiwny a na takie osoby bardzo dobrze działają sugestie przekazywane przez autorytety. A więc kto wie, jak w to uwierzy to może faktycznie coś z niego wyrośnie? Aczkolwiek z zagrożeniem dla Kliczki Shields zapewne przesadził.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości