Artur Szpilka
|
27-06-2014, 04:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2014 04:21 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
RE: Artur Szpilka
(27-06-2014 06:55 AM)RedHawk napisał(a): Żaden bokser, który bazuje na refleksie, balansie ciała, szybkich ciosach nie będzie silny fizycznie. Tyson? Haye? They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
27-06-2014, 04:28 PM
|
|||
|
|||
Ali, Frazier, Holyfield ?
|
|||
27-06-2014, 04:40 PM
|
|||
|
|||
Dokładnie, jest mnóstwo przykładów. Ja podałem te najbliższe memu sercu
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
27-06-2014, 05:18 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
Haye jest silny fizycznie? no chyba nie.... Właśnie wróciłem z ważenia w Rzeszowie. Fajna sprawa miałem okazje zrobić sobie fotki z takimi pięściarzami jak Głowacki,Janik, Dąbrowski czy z trenerem Fiodorem Łapinem. Z tym ostatnim nawet zamieniłem parę zdań na temat walki Szpilki z Adamkiem. Dostałem jasną odpowiedź, walka Adamek-Szpilka najprędzej za pół roku, nie w październiku. Jeszcze taki mały offtop, fajni ludzie naprawdę zwłaszcza Głowacki i Łapin. Łukasz Janik trochę dziwny... strasznie nakręcony przed walką, siedział nie daleko mnie i co chwile robił walkę z cieniem na siedząco. |
|||
27-06-2014, 08:55 PM
|
|||
|
|||
Trochę offtop panowie.
|
|||
27-06-2014, 09:11 PM
|
|||
|
|||
@Sander
Niby gdzie? @RedHawk Przed walką z Chisorą to Del Boy miał Haye'a przestawiać po ringu a jak było? They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
27-06-2014, 09:14 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
Pisanie o tym, czy Ali, Frazier, Haye są silni fizycznie... Cytat:Przed walką z Chisorą to Del Boy miał Haye'a przestawiać po ringu a jak było? Tutaj też. |
|||
27-06-2014, 09:15 PM
|
|||
|
|||
Haye w HW nie jest silny fizycznie.
Wasilewski ma ostatnio problemy. Jedni nie chcą walczyć (Kołodziej), drugim trudno znaleźć przeciwnika (Włodarczyk), trzeci zbyt się wyrywają (Szpilka). Artur po Jenningsie sypał głowę popiołem i zapowiadał, że "da się poprowadzić" promotorowi. Dzisiaj mówi zupełnie co innego, zero wyciągania wniosków.Na czerwiec miał być Aguillera w Rzeszowie, ale Szpilce nie podobała się gaża. W takim razie na kim on chce się boksu uczyć? Walka z Adamkiem na ten etap kariery jest mu zupełnie niepotrzebna. Jeżeli Adamek nie odpuści przygotowań, nie postarzeje się za bardzo boksersko, to szanse Szpilki nie są zbyt wielkie. Do tego eksperymenty z wagą (wcześniej niesprawdzone) + wielka presja na Artura w tej walce, który przecież przegrał ostatni pojedynek. Nie dość, że Szpila sportowo ma sporo niedociągnięć, to do tego dochodzi sporo znaków zapytania. |
|||
27-06-2014, 09:29 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
Nie chcesz chyba powiedzieć, że Haye jest silniejszy fizycznie od Chisory? co jak co, ale ten gość jest silny jak byk (co nie przekłada się na siłę ciosu). |
|||
27-06-2014, 10:18 PM
|
|||
|
|||
Zazwyczaj jest tak że jeden bokser jest albo silny fizycznie albo ma silny cios .
Tyson : Silny cios + siła fizyczna - Holly : Silny cios - siła fizyczna + Marciano : Silny cios + siła fizyczna - Gołota : Silny cios - siła fizyczna + Ale są tacy co mają i jedno i drugie : Foreman : Silny cios + siła fizyczna + Liston : Silny cios + siła fizyczna + Jim Jeffries : Silny cios + siła fizyczna + chcecie sobie poczytać to :http://www.eastsideboxing.com/weblog/news.php?p=89&more=1 |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości