Artur Szpilka
|
03-02-2013, 01:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2013 01:42 PM przez Crumb.)
|
|||
|
|||
RE: Artur Szpilka
Demon szybkości? Z moich ust te słowa nie padły natomiast z ust któregoś z użytkownikow padlo ze jest WOLNY. SZPILKA JEST WOLNY no i spoko. Po takim czymś nie mam ochoty w ogóle odpowiadać komuś.
No i Szpilka nie jest naturalnym ciężkim bo jak chodzil do 5 podstawowej to ważył 37 kg. No i jak lubisz wyrafinowany boks to.oglądnij sobie Kliczko.vs Mormeck. Ale były emocje, serce do walki i nie brakowało mi.w tej walce niczego! Nie to co Szpilka vs Mollo. To były nudy!! |
|||
03-02-2013, 06:37 PM
|
|||
|
|||
Hehe Kliczko vs Mormeck to były bokserskie szachy Francuz bardzo długo myślał nad każdym ruchem i konsekwentnie realizował swoją zamierzoną taktykę, taktykę, która przyniosła mu sukces - żyje i zarobił dobrze.
|
|||
04-02-2013, 07:38 PM
|
|||
|
|||
U Szpilki trzeba poprawić "tylko" trzy rzeczy...
1. Wykorzystywanie wolnej ,którą robi sobie prawą rączką - przestrzeni aby strzelić lewizną 2. lepsza obrona prawej strony żuchwy.(np. uniesienie uważniej barku) 3. większej koncentracji podczas walki aby mieć szanse na mistrza Swiata |
|||
22-02-2013, 01:10 PM
|
|||
|
|||
Artur w formie:
|
|||
22-02-2013, 02:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2013 02:10 PM przez Szakal.)
|
|||
|
|||
Cytując fragment tego ambitnego orędzia do narodu:
Cytat:Nie mogę doczekać się momentu, kiedy wejdziemy do ringu i zrobię mu to, co powinienem zrobić już dawno.Już dawno powinieneś zrobić mu dziecko? |
|||
22-02-2013, 02:45 PM
|
|||
|
|||
To już patologia. Wiedziałem, że Szpilka jest bezmózgim dresem, ale mimo to w pewien sposób mu kibicowałem, a teraz to chyba będę mu życzył samych porażek. Zero szacunku dla podludzi.
|
|||
22-02-2013, 04:33 PM
|
|||
|
|||
To Artek dalej nie wie że Chłopaki w ciążę nie zachodzą?
Ale w sumie to ciekawe o co kaman z tym posprzedawaniem kumpli,jeśli to prawda to niestety ale Zimnoch sporo traci z mojej sympatii. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
22-02-2013, 04:36 PM
|
|||
|
|||
@liść
Zapytaj jakiegoś normalnego chłopaka z Białegostoku to się dowiesz |
|||
22-02-2013, 04:42 PM
|
|||
|
|||
AdamekFightPL
Niestety nie znam tam nikogo,ani normalnych ani nienormalnych. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
01-03-2013, 09:21 PM
|
|||
|
|||
Z felietonu Mateusza Borka
"Z kolei Szpilka w ostatnich tygodniach kilka razy ostro zaatakował Zimnocha werbalnie. Raz nawet doszło do rękoczynów, podczas oficjalnej konferencji przed PBN. Złej krwi między Szpilką a Zimnochem są już hektolitry, a taka sytuacja – choć może nie najładniejsza - sprzyja promowaniu walki. Ostatnia wypowiedź Zimnocha tak ponoć zdenerwowała Artura, że zanim na dobre rozpoczęła się walka Salety z Gołotą, to już siedział w swoim samochodzie, gotowy do natychmiastowego wyjazdu do Trójmiasta. Zatrzymała go dziewczyna Kamila." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości