Lomachenko vs Rigondeaux
|
15-09-2017, 06:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2017 06:43 PM przez Tar-Ellendil.)
|
|||
|
|||
Lomachenko vs Rigondeaux
Data:9 grudnia Miejsce walki : Madison Square Garden Theater, New York Waga - Super piórkowa Na szali pas WBO należący do Wasyla. |
|||
15-09-2017, 07:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Lomachenko vs Rigondeaux
Ten rok jest zajebisty pod względem dużych walk,
Canelo vs GGG, Ortiz vs Wilder, Łoma vs Rigo. Stawiam na szybkość i warunki Lomaczenki, ale z takim defensorem jeszcze się nie mierzył, pytanie tylko czy Rigo się nie zestarzał za szybko jako bokser, jego ostatnie walki nie powalały. Łoma 60/40. Lepsze warunki, poprostu magik. |
|||
15-09-2017, 07:45 PM
|
|||
|
|||
Dla mnie walka roku. Rigondeaux przed czasem, łamiąc Wasylowi szczękę.
|
|||
15-09-2017, 07:56 PM
|
|||
|
|||
Całym sercem za Rigo.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
15-09-2017, 07:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Lomachenko vs Rigondeaux | |||
15-09-2017, 07:58 PM
|
|||
|
|||
Co w tym śmiesznego?
|
|||
15-09-2017, 08:03 PM
|
|||
|
|||
@Gogolius
Kto tu kogo połamie...? |
|||
15-09-2017, 08:13 PM
|
|||
|
|||
No jeszcze nie widziałem, żeby Łomaczenko kogoś połamał. Ale fakt, będzie sporo większy, bo Rigo przeskakuje dwie kategorie do góry i będzie walczył w debiucie z najlepszym bokserem tej kategorii. No ale Wasyl to nie GGG.
|
|||
15-09-2017, 08:16 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2017 08:16 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
W super piórkowej ta walka nie ma kompletnie sensu, to jest wypaczenie sportu. Łomaczenko bardzo szybko zaczął bawić się w bokserskiego celebrytę, miejmy nadzieję, że się przejedzie na swoim kunktatorstwie. Najpierw spierdalał przed walką z Rigo przez kilka lat, a jak już się zgodził to w wadze w której będzie miał ogromną przewagę. Chciałbym,żeby typ Gogoliusa się sprawdził i Łoma wpierdalał przez słomkę kilka tygodni po walce. #TEAMRIGO
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
15-09-2017, 08:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Lomachenko vs Rigondeaux | |||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości