Wilder vs Stiverne 4 listopad
|
20-09-2017, 07:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Wilder vs Ortiz-4 listopad
Mansour już dawno uczepił się Wildera i desperacko woła o wypłatę. Co nie dziwi, cała ferajna na podobnym poziomie już dostała swoje wypłaty (Breazeale, Washington).
|
|||
20-09-2017, 08:40 PM
|
|||
|
|||
Jeżeli to prawda, to lepiej dla Ortiza. Ma szansę przebić rekord Foremana w HW .
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
20-09-2017, 09:11 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-09-2017 09:17 PM przez Wit.)
|
|||
|
|||
@Metzger
Z Olisadebe...? Chyba z każdym Nigeryjczykiem w Europie... No chyba, że mają w genach to, że przy 30-tce wyglądają z twarzy na 40+ lat i kompletnie tracą umiejętności piłkarskie i ambicję. Amunike, Obafemi Martins, Babangida... praktycznie cały skład Nigerii. Ci ludzie w wieku 30 lat już nigdzie sobie nie radzą i ciągną wszystko na nazwisku. Tak samo w Polsce, oczywiście mniejsza skala umiejętności, ale zawsze, takie "asy" jak Benjamin Imeh, Ibrahim Sunday, Kelechi Iheanacho czy Ekwueme x2. |
|||
26-09-2017, 07:02 PM
|
|||
|
|||
(Ortiz najbliżej prawej strony)
Czy doświadczenie jakie dały mu sparingi z Joe Louisem zaowocują w tej walce? |
|||
26-09-2017, 08:44 PM
|
|||
|
|||
Jak widać plotki o zaniżonym wieku Ortiza okazały się prawdziwe, jednak trzeba przyznać, że jak na stulatka wygląda całkiem młodo, choć włosy pewnie farbuje.
|
|||
26-09-2017, 09:08 PM
|
|||
|
|||
Ortiz jest siwy jak stary dziad. |
|||
26-09-2017, 09:48 PM
|
|||
|
|||
Jestem ciekaw ile lat ma zatem Rigo , 60?
|
|||
27-09-2017, 07:21 PM
|
|||
|
|||
Sto lat a na głowie gąszcz włosów.
|
|||
27-09-2017, 10:27 PM
|
|||
|
|||
Poważnie z tym zdjęciem
przecież to fake i na pewno nie Ortiz nie te lata w tamtym czasie |
|||
29-09-2017, 08:31 AM
|
|||
|
|||
Pojawiła się poważna groźba anulowania pojedynku, gdyż ponoć Ortiz wpadł na dopingu. Informacja pochodzi bezpośrednio od WBC więc jest prawdziwa, pytanie jaki specyfik, w jakich ilościach pokazał się na kontroli VADA, co z próbką B i co ostatecznie z walką.
Spekuluje się że substancją zakazaną był losartan - lek stosowany głównie przy nadciśnieniu i chorobach nerek (nie działa jednak odwadniająco, a rozszerza naczynia krwionośne). To by nie pasowało, ale losartan u osób starszych stosowany jest także przy niewydolności serca -> co z kolei Ortizowi w boksie mogłoby pomóc. Czekamy na konkrety. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 60 gości