Evander Holyfield - legenda
|
13-09-2012, 04:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Evander Holyfield - legenda
Real Deal był fenomenalny przypomina mi McCalluma w dużej wersji
![]() |
|||
16-10-2012, 07:44 PM
|
|||
|
|||
DZIĘKUJEMY CI EVANDER ZA WSZYSTKIE WALKI,ZA WOJNY Z BOWEM KTÓRE DO DZIS CZĘSTO OGLĄDAM Z WYPIEKAMI NA TWARZY. BYŁEŚ WIELKI
![]() |
|||
16-10-2012, 07:47 PM
|
|||
|
|||
Punkt Reputacji dla autora, bo gdyby nie on nie byłoby Holyfielda w dziale bokserzy
![]() |
|||
16-10-2012, 08:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-2012 08:24 PM przez Pakman.)
|
|||
|
|||
Pierwszą walką jaką oglądałem było starcie Holy'ego z Lewisem. Niesamowity pojedynek. Jeden z największych czempionów w historii kategorii ciężkiej. Powinien tytuł zdobyć jeszcze w 2008 r. z Wałujewem, ale go oszukali. Zdecydowanie największa postać kategorii junior ciężkiej. Szacun Mistrzu !
![]() |
|||
18-10-2012, 10:40 AM
|
|||
|
|||
- Co prawda powiedziałem już ludziom o zakończeniu kariery, jednak gdy dziś rano się obudziłem, przemyślałem całą sprawę raz jeszcze i zdecydowałem, że jeszcze nie odchodzę. Każdy może przecież zmienić zdanie, prawda? - przyznał Holyfield podczas rozmowy z Shaunem Powellem podczas audycji programu Sports On Earth.
![]() |
|||
04-11-2012, 11:14 PM
|
|||
|
|||
Pamiętacie Riddicka Bowe zmuszonego sprzedawać swoje pamiątki za marne grosze na jakimś podrzędnym targowisku?
Holy również jest do tego zmuszony...Niebawem dojdzie do licytacji na której do kupienia będą m iędzy innymi : brązowy medal igrzysk olimpijskich w Los Angeles (1984 rok), rękawice pięściarskie, w których pokonał rodaka Mike'a Tysona (1996), pasy mistrza świata organizacji WBA i IBF w wadze ciężkiej oraz... szlafrok, w którym wychodził na ring, a także czerwony Chevrolet Corvette z 1962 roku. "Holy" Holyfield ma ogromne problemy finansowe, już wcześniej musiał sprzedać rezydencję (109 pokoi) w Atlancie. Kilka tygodni temu ogłosił, że kończy karierę, by po kilkudziesięciu godzinach zmienić zdanie. Wciąż jest w niezłej formie i gotowy do kolejnego pojedynku. W ub. roku poleciał do Kopenhagi na pojedynek z innym weteranem Brianem Nielsenem; wygrał przez techniczny nokaut w 10 rundzie (jednym z sędziów punktowych był Leszek Jankowiak) i zarobił około 500 tys. dolarów. W profesjonalnej karierze amerykański bokser wygrał 44 walki, dziesięć przegrał, a dwie zremisował. Szacuje się, że łącznie zainkasował aż 565 milionów dolarów, a obecnie ma 16 mln... na minusie. Holyfielda mnóstwo kosztują np. alimenty - ma 11 dzieci z pięcioma kobietami. ![]() |
|||
07-11-2012, 11:51 AM
|
|||
|
|||
Wszystko przez te dzieci... Powinien "zawiązać ptaszka na supełek" - jak to mawiał Krzysztof Włodarczyk.
![]() |
|||
19-03-2014, 10:37 AM
|
|||
|
|||
Podobno Frank Warren chce reaktywować Holyfielda do walki z tym gościem http://boxrec.com/list_bouts.php?human_i...&cat=boxer . Mam nadzieję, że okaże się to tylko plotką.
|
|||
19-03-2014, 07:39 PM
|
|||
|
|||
redd
Ja też mam nadzieję, że okaże się to tylko plotą.Holy wygrał ostatnią walkę odszedł po wielu świetnych walkach i wielu latach spędzonych w ringu.Ten Gary Cornish choć walczył z samymi bumami, to mógłby pokonać długo nieaktywnego Evendera. ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
19-03-2014, 07:42 PM
|
|||
|
|||
Wiecie panowie - my możemy sobie pisać, że Evander już powinien dać sobie spokój itp ale z czego on ma te alimenty płacić? Powinien wiedzieć, że z ch**em i prądem to nie ma żartów
![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości