Ankieta: Kto wygra walkę wieczoru? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Mayweather na punkty | 4 | 26.67% | |
Mayweather przed czasem | 8 | 53.33% | |
Conor na punkty | 0 | 0% | |
Conor przed czasem | 1 | 6.67% | |
Będzie remis | 2 | 13.33% | |
Razem | 15 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Mayweather vs McGregor
|
11-07-2017, 11:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Mayweather vs McGregor
W UFC daliby 50 minut między tylko Floydem i Conorem i wtedy by się działo, jeszcze mikrofon wyłączyli. Słabo.
|
|||
11-07-2017, 11:38 PM
|
|||
|
|||
Nie do porównania ta konfa do konferencji w UFC.
W UFC Wszyscy bohaterowie, pytania od dziennikarzy a tu smęty z kiepską realizacją, Floyd wyglądał przy Conorze jak mała panna z dwie wagi niżej, Conor spokojnie mógł mu napluć na głowę. Tekst Floyda żałosny: Nie boje się walczyć w Oktagonie.. |
|||
12-07-2017, 12:17 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2017 12:18 AM przez Wirtutti.)
|
|||
|
|||
O KURWA NO NIE WIERZĘ!!! HAHAHAHA!!! CO TO KURWA MIAŁO BYĆ!!?? ALE GÓWNO!!!
Konferencje UFC bez Conora biją na łeb na szyje te bokserskie. Nie wspominając już o tych z jego udziałem. Co ja pierdolę??!! Konferencje KSW biją ten shit. Pół godziny pierdolenia 3 pajaców, jakiś chujowy występ, potem niczym 100-letni ksiądz na ambonie 2 stetryczałych dziadków pierdoli jakieś smuty. Potem wchodzi Krul i od razu zaczyna się dziać. Mistrz konferencji, mistrz oktagonu, niedługo mistrz ringu! . No nie idzie tego inaczej ująć. Wszędzie prezentuje się zajebiście. Jeździ po Floydzie jak po burej suce, a ten siedzi z miną jakby zaraz miał klocka postawić. HAHAHAHA!!! Potem wchodzi Floyd. Kręci się jak gówno w przeręblu, przypominając sobie swoją wyuczoną i słabą przemowę. Próbuje jakiś kontakt z publiką nawiązać. Takiego chuja! Widać było, dla kogo ci ludzie przyszli. A najlepsze jest to, że Krulowi wyłączyli mikrofon żeby za bardzo nie pojechał Floyda. Co za żenada! Żadnej wymiany zdań między zawodnikami, poza tą przy staredownie, gdzie i tak nic słychać nie było. A propo słyszenia, walka stulecia, wielkie wydarzenie, a nie zadbali o dobre nagłośnienie. Hahaha! WSTYD!!! To ma być konferencja?? W tej kwestii to był nokaut MMA na boksie. Bardzo brutalny. I co?? Tak to będzie wyglądać przez te 4 dni?? Gdzie są pytania dziennikarzy?? UFC proszę zróbcie konferencje, pokażcie jak to się robi!! Ale Floyd na coś takiego by nie poszedł, zresztą przejebał już na tej. CONOR KRUL!!! 49-1!!! POZDRO!!! HAAHAHAHAHA!!! |
|||
12-07-2017, 12:18 AM
|
|||
|
|||
Floyd senior właśnie wszedł na konferencję Conora i krzyczy, że skopałby mu tyłek.
|
|||
12-07-2017, 12:31 AM
|
|||
|
|||
Hahahaha!! Stary Floyda włazi na konferencję Krula i pieprzy swoje farmazony, bo jego synek się obsrał!!! Hahahahah!! A myślałem, że nic nie jest w stanie przebić tej dzisiejszej żenady.
|
|||
12-07-2017, 12:47 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2017 12:48 AM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Conor zajebiśćie przysrał kilka razy Seniorowi. "Twój chłopczyk jest za mały " oj Stary May się wygłupił.
|
|||
12-07-2017, 10:24 AM
|
|||
|
|||
A mi się podobała bluza Floyda
|
|||
12-07-2017, 12:39 PM
|
|||
|
|||
Ja bym nawet sobię taką wygarnął tylko oczywiście jeden
rękaw biały a drugi czerwony trzeba zobaczyć w galerii czy są takie. |
|||
12-07-2017, 12:49 PM
|
|||
|
|||
Co do jakości konferencji, to na pewno, ta główna przed walką będzie lepsza pod każdym względem.
Mnie Floyd rozśmieszył jak naśladował boks CMG |
|||
12-07-2017, 01:28 PM
|
|||
|
|||
Bluza Floyda faktycznie sztos. Niestety nie jest dostępna w sprzedaży .
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości