Ankieta: Zimnoch vs Mollo II Ankieta jest zamknięta. |
|||
Zimnoch wczesne KO (do 6 rundy) | 0 | 0% | |
Zimnoch późne KO (po 6 rundzie) | 3 | 21.43% | |
Zimnoch PTS | 1 | 7.14% | |
Mollo wczesne KO | 8 | 57.14% | |
Mollo późne KO | 2 | 14.29% | |
Mollo PTS | 0 | 0% | |
Remis | 0 | 0% | |
Razem | 14 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Zimnoch vs Mollo II
|
14-02-2017, 08:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Zimnoch vs Mollo II
Moim zdaniem ten nowy gym zmienia Zimnocha na lepsze i myślę, że będzie to widać w ringu. Co do psychiki to Zimnoch może nie jest bastionem luzu ale też nie ma jej jakoś super kiepskiej.
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
14-02-2017, 08:49 PM
|
|||
|
|||
Ino dźik Mollo ruszy z narożnika i taktyka Źimnocha ulegnie katastrofie
|
|||
17-02-2017, 01:35 PM
|
|||
|
|||
Zimnoch nakręcony:
"- Tak naprawdę Mollo nie ma pojęcia z jakim Krzysztofem Zimnochem przyjdzie mu sie zmierzyć, bo tego nie wiedziałem nawet ja sam. Widzę to dopiero teraz na końcówce drugiego obozu z Richardem. To jak zmieniła sie moja siła i jak działają wszystkie nowe umiejętności, które w walce z Marcinem Rekowskim były zaledwie chaotycznym zaczątkiem tego jak przebudowuje mnie Richard Williams. Wiem, że wygram i wiem , ze kibice dostaną widowisko jakiego w Polsce dawno nie było - zapowiada Zimnoch, który od czasu porażki z Mollo zanotowal dwie wygrane." z rp. |
|||
17-02-2017, 03:49 PM
|
|||
|
|||
(17-02-2017 01:35 PM)Gogolius napisał(a): Zimnoch nakręcony: Jakiego jeszcze nie było, czyli dramat i każdy z bohaterów po dwa kd, a nie pewną wygraną na punkty lub przez ko Źimnocha, bo tak brzmi to stwierdzenie o tym widowisku |
|||
17-02-2017, 04:09 PM
|
|||
|
|||
No kibice znowu dostaną Krzysia na deskach, to już było i mam nadzieję, że jeszcze nie raz Krzysiu zostanie mopem do wycierania maty ringu .
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
17-02-2017, 11:48 PM
|
|||
|
|||
Zimnoch spokojnie to wygra. Pierwsza walka to byl przypadek i pomyłka arbitra, w normalnych okolicznosciach Zimnoch punktuje z dystansu Mollo, ktory nie jest lepszy od Rekowskiego.
http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb |
|||
18-02-2017, 05:33 PM
|
|||
|
|||
Brawo @Terminator. Chociaż jeden głos rozsądku w tym temacie...
|
|||
18-02-2017, 05:55 PM
|
|||
|
|||
Gdyby zakontraktowali walkę na dystansie 1 rundy to może Zimnoch miałby szanse na wypunktowanie Mollo XD
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
18-02-2017, 06:18 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-02-2017 06:21 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Dopóki nie dostanie cepemem będzie punktował, jak przyjmie mocny ćios od Mollo zacznie pańikowac
a wtedy psychika da o sobie znać. A Mollo forma życia https://mobile.twitter.com/garnekmedia/media/grid?idx=1 pamiętamy że przed pierwszą walką nie miał czasu w ogóle na przygotowania do tej walki , teraz zrobił pełen cykl. zawsze po robocie na sali. |
|||
18-02-2017, 08:14 PM
|
|||
|
|||
Kubala, jaki znowu głos rozsądku. Tak napisałeś jakbyśmy uważali, że Syrowatka wygra z Mayweatherem.
Mollo to dzik, który jest mega groźny w półdystansie w pierwszych 3-4 rundach. Zimnoch nie ma ani jabu, ani pracy na nogach ani super-psychiki żebyśmy byli pewni, że sobie poradzi. Jasne, że jak przetrwa początek to ma spore szanse wypunktować Amerykanina, ale patrząc na tym co pokazał z Rekowskim to nie możemy być spokojni o jego defensywę. Sporo osób widzi szanse Mollo - dla mnie jest minimalnym faworytem bo ma przewagę siły ciosu, psychiczną po pierwszej walce co w zestawieniu z największymi słabościami Zimnocha tworzy dla Polaka zagrożenie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości