Joshua vs Molina
|
08-12-2016, 09:52 AM
|
|||
|
|||
RE: Joshua vs Molina
W walce z Pulewem Chisora wyglądał lepiej niż się spodziewałem ale i tak słabo. Z kolei Whyte w swoich dwóch ostatnich mimo pewnych wygranych to też jakoś nie błyszczał. Ale to być może dlatego, że nie było "złej krwi". Teraz jest a więc i pewnie Whyte wyjdzie bardziej nabuzowany.
|
|||
08-12-2016, 10:38 AM
|
|||
|
|||
Zgadzam się, że Chisora jest teraz wyraźnie gorszym bokserem, niż za swoich najlepszych lat (walki z Heleniusem i Kliczką), ale nie uważam, żeby dorobił się szklanki. Jest po prostu ogólnie gorszy (kondycyjnie, szybkościowo). Ale ponieważ Whyte to także nie orzeł, więc szanse Chisory oceniam na prawie 50%.
http://www.the-best-boxers.com |
|||
09-12-2016, 10:09 PM
|
|||
|
|||
Ile rund dajećie na wykończenie czołgisty ?
|
|||
09-12-2016, 10:26 PM
|
|||
|
|||
To missmatch, Molina padnie wtedy kiedy zechce Joshua. Strzelam ze potrwa to 5 rund.
|
|||
09-12-2016, 10:33 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2016 10:37 PM przez Terminator.)
|
|||
|
|||
Zero ognia na tym wazeniu, Joshua bardziej skupiony na lokowaniu produktow: Dresik, pod tym jeszcze spodenki i getry a do tego zawieszone sluchawki Bose
Co do wyniku to przewiduje ko miedzy 4-6 rundami. Tak postawilem, liczac ze Joshua troche poholuje Moline, cwiczac sobie na nim lewe proste http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb |
|||
09-12-2016, 10:38 PM
|
|||
|
|||
Jeśli Molina swoim zwyczajnym sposobem będzie próbował cofnąć się do lin i stamtąd liczyć na kontry to nie zdziwię się, jak potrwa to niecałą rundę. Miejmy jednak nadzieję, że Eric spróbuje cokolwiek zrobić i w jakiś sposób zaskoczy Antka. Gorzej, że ja nie potrafię wyobrazić sobie takiej sytuacji.
|
|||
09-12-2016, 10:45 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2016 10:45 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Kibice w Anglii zachwyceni bo poraz kolejny zobaczą swoją nową gwiazdę
I nokaut, my już trochę mniej z tego missmatchu, To potrwa tyle samo co ta żałosna walka z Martinem .Armatnie mięso ,Joshua nastawi cel i pal na głowę Moliny druga runda. Pierwsza spokojna na rozpoznanie żółwia, druga już będzie przygotowaniem do wieczornej kolacji po walce. |
|||
10-12-2016, 03:54 PM
|
|||
|
|||
Jeśli wierzyć godzinom podawanym przez bukmacherów (a z doświadczenia wiem, że ciężko o bardziej pewne info, jeśli chodzi o boks), to gala w Wielkiej Brytanii będzie wygląda tak:
Start 18:30 Conor Benn - Steven Backhouse Katie Taylor - Viviane Obenauf Luis Ortiz - David Allen Hosea Burton - Frank Buglioni Callum Smith - Luke Blackledge Khalid Yafai - Luis Concepcion Scott Quigg - Jose Cayetano Dillian Whyte - Dereck Chisora Anthony Joshua - Eric Molina Start walki wieczoru nie przed 23:45, a znając życie pewnie zacznie się koło 1:00. |
|||
10-12-2016, 04:24 PM
|
|||
|
|||
Yafai vs Concepcion, Łajdak vs Chisora, Joshua -Molina (tylko z racji Joshuy ) te walki mnie najbardziej intersują
Ortiz poradzi sobie spokojnie z młodym. transmisja ma również być na ukraińskim 2+2, wieczorem podam link. |
|||
10-12-2016, 04:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2016 04:41 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Ortiz już w 3 walce? To nawet na streama może się nie załapać i chłopak będzie miał pecha, że nie obejrzą go takie tuzy boksu, jak my. A Kate Taylor w 2 walce. To jest pierwsza kobieta w boksie (choć strasznie mało ich widziałem ) której walki naprawdę mi się podobają.
Choć na "batmanie" stream niby od 18.30 to bym zobaczył wszystkie walki, które mnie interesują. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 33 gości