Kowalow vs Ward
|
23-09-2016, 05:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Kowalow vs Ward
Gwozdyk vs Chilemba dodane do rozpiski.
|
|||
23-09-2016, 05:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Kowalow vs Ward | |||
03-10-2016, 12:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2016 12:42 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Fajny trening Kowalowa:
EDIT: Jak dla mnie zaskakująca informacja, że Fonfara będzie pomagał Wardowi przygotować się do walki z Kowalowem. |
|||
03-10-2016, 06:25 PM
|
|||
|
|||
Czy ja wiem czy zaskakująca?
Fonfara wprawdzie to półka niżej, ale profil podobny (prócz beznadziejnej pracy nóg). Silny zawodnik wagi półciężkiej z mocnym ciosem - dobra opcja dla Warda. Choć oczywiście główny powód faktu tych sparingów to wspólny trener i wspólny obóz - bez tego nie mielibyśmy tych sparingów. Niech się Andrzej uczy |
|||
01-11-2016, 12:41 PM
|
|||
|
|||
USYK BĘDZIE SPAROWAĆ Z KOWALIOWEM
Wow! Szczerze mówiąc, to Kowaliow nie mógł sobie znaleźć lepszego sparingpartnera do walki z Wardem niż Usyk. Aż chciałbym to zobaczyć! Dziwię się tylko tak trochę, że Usyk się zgodził. |
|||
01-11-2016, 03:23 PM
|
|||
|
|||
A czemu mialby sie nie zgadzac?
fajny rywal, glosne nazwisko, hajs wpadnie, pomoze utrzymac Usykowi forme - same plusy dla obu |
|||
01-11-2016, 03:43 PM
|
|||
|
|||
Po antyrosyjskich deklaracjach Usyka można by było się spodziewać, że może odmówić. Fajnie, że sport stawia ponad podziały polityczne.
|
|||
01-11-2016, 04:36 PM
|
|||
|
|||
Ward to wygra spokojnie. Kibicuje mu w tej walce chociaż nie lubię jego stylu.
|
|||
01-11-2016, 04:50 PM
|
|||
|
|||
(01-11-2016 04:36 PM)Wietnam napisał(a): Ward to wygra spokojnie. Myśle że dla żadnego z nich nie będzie to spokojna walka, aby ją wygrać jeden i drugi będzie musiał dać z siebie maksimum umiejętności bo walczy dwóch zawodników z TOP10 P4P. Jednak ja upatruje lekkiego faworyta w Rosjaninie. Jest w stanie znokautować Warda, a na punkty to walka może iść w obie strony, ale i tu jestem zdania ze Kowalow zwycięży. |
|||
01-11-2016, 05:05 PM
|
|||
|
|||
No tak, o narodowosci nie pomyslalem ale Usyk nie wyglada na ograniczonego faceta.
Co do walki: dla mnie niezmiennie faworytem Siergiej. Ward nie wydaje sie sporo lepszy od Hopkinsa, rozmiary i sila po stronie Rosjanina, do tego dluzej boksuje w polciezkiej i mial lepszego rywala w ostatniej walce. Kowaliow boksowal juz z dobrymi technikami, a Ward z groznym puncherem nie boksowal bardzo dawno. Ale jak SOG to wygra to bedzie przedzikiem. Dla mnie bez dwoch zdan walka o korone p4p. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości