Ankieta: Kto wygra walkę Głowacki vs Usyk? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Głowacki PTS | 4 | 16.67% | |
Usyk PTS | 7 | 29.17% | |
Głowacki szybkie KO (do 6 rundy) | 1 | 4.17% | |
Usyk szybkie KO | 0 | 0% | |
Głowacki późne KO (po 6 rundzie) | 10 | 41.67% | |
Usyk późne KO | 2 | 8.33% | |
Remis | 0 | 0% | |
Razem | 24 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Głowacki vs Usyk
|
01-09-2016, 12:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Głowacki vs Usyk
@Gogolius
Wygrane nad Huckiem, Cunninghamem i Usykiem pod rząd to będzie nieprawdopodobny hat trick Krzysia. Myślę, że wtedy jego miejsce w TOP15 P4P będzie czymś oczywistym. Tak sobie przypomniałem, że ktoś, kiedyś tam, powiedział komuś tam coś tam, już nie pamiętam co, ale to właśnie byłoby świetnym odzwierciedleniem sytuacji, w której znajduje się obecnie Krzysiek. Szczyt jest prawie jego. |
|||
02-09-2016, 09:06 AM
|
|||
|
|||
Sosnowski nie zamierza składać broni, celuje w Adamka
http://sportowefakty.wp.pl/boks-zawodowy...z-adamkiem |
|||
02-09-2016, 01:18 PM
|
|||
|
|||
Sosnowski po tych wszystkich nokautach - a kilka konkretnych w życiu zarobił - chyba powoli zaczyna się przenosić do krainy fantazji - stąd też i te brednie.
|
|||
03-09-2016, 11:24 AM
|
|||
|
|||
Jak widać po naszej ankiecie głosy w całym świecie boksu są niesamowicie podzielone. Nic nie zabieram Usykowi, ale jeszcze na zawodowych ringach nie walczył z gościem takiej klasy jak Głowacki. Krzysiu jeżeli pokona Ukraińca będzie mógł zasiąść bardzo wysoko w rankingach bez podziału na kategorie. Pokonał Hucka, Cunnighama i teraz powinien zrobić dokładnie to samo z mistrzem olimpijskim. Nie wierzę w zakończenie przez decyzję sędziów i raczej będzie to nokaut.
Polak nawet jeżeli przegra to szybko powinien wrócić do hitowych walk. W wypadku zwycięstwa, które obstawiam czekam na pojedynek z Lebedevem. |
|||
05-09-2016, 07:46 PM
|
|||
|
|||
Oficjalna karta walk, w kolejności w jakiej obejrzymy pojedynki:
1 - waga ciężka Andrzej Wawrzyk (32-1, 18 KO) vs Albert Sosnowski (49-7-2, 30 KO) 2 - waga półciężka Paweł Stępień (4-0, 4 KO) vs Norbert Dąbrowski (18-4-1, 7 KO) 3 - waga junior średnia Patryk Szymański (16-0, 9 KO) vs Jose Antonio Villalobos (9-1-2, 5 KO) 4 - waga junior ciężka Michał Cieślak (13-0, 9 KO) vs (?) 5 - waga junior średnia Ewa Piątkowska (9-1, 4 KO) vs Aleksandra Magdziak Lopes (16-3-2, 1 KO) O tytuł mistrzyni świata federacji WBC 6 - waga junior ciężka Krzysztof Głowacki (26-0, 16 KO) vs Aleksander Usyk (9-0, 9 KO) O tytuł mistrza świata federacji WBO Karta walk zamknięta prócz rywala dla Cieślaka (na 90% mega leszcz się szykuje). Wypadła walka Łaszczyk - Gudel z powodu kontuzji tego drugiego. Ten pojedynek odbędzie się 22.10.2016 na gali w Wieliczce. |
|||
05-09-2016, 09:04 PM
|
|||
|
|||
Niedobrze, że na niespełna dwa tygodnie przed walką nie ma jeszcze potwierdzenia dla Cieślaka. Liczyłem na tego Fieldsa a tak to nie wiem, obawiam się, że może się skończyć na jakimś bumie, który nic nie da ani Cieślakowi ani kibicom.
|
|||
06-09-2016, 07:29 AM
|
|||
|
|||
Mam dobrą wiadomość dla tych, co nie kupują PPV. Otóż walka zostanie pokazana przez dostępny w internecie turecki kanał NTV Spor http://www.ntvspor.net/canli-yayin
Jak czegoś nie schrzanią, to może da się obejrzeć walkę w dobrej jakości |
|||
06-09-2016, 02:17 PM
|
|||
|
|||
Dwa bardzo mądre zdania Piątkowskiej:
"- Czytałam o kursach bukmacherów i to cały czas Usyk jest faworytem. Jeśli chce wygrać w Polsce, to będzie musiał naprawdę dużo na punkty lub znokautować Krzyśka." "- Zainteresowanie jest duże, ale paradoks jest taki, że Głowackiemu wszyscy życzą dobrze. Może przydałoby mu się trochę hejterów, bo oni też przychodzą i oglądają walki. Dla przykładu Artur Szpilka ma mnóstwo fanów, ale też wiele osób chce zobaczyć, jak przegrywa." |
|||
06-09-2016, 02:25 PM
|
|||
|
|||
Druga opinia jest wybitnie idiotyczna.
|
|||
06-09-2016, 02:40 PM
|
|||
|
|||
(06-09-2016 07:29 AM)saliman1 napisał(a): Mam dobrą wiadomość dla tych, co nie kupują PPV. Otóż walka zostanie pokazana przez dostępny w internecie turecki kanał NTV Spor http://www.ntvspor.net/canli-yayin i gut ! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości