| 

Browary i inne towary (alkoholowe) !

| 

| 

28-03-2016, 09:29 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| RE: Browary i inne towary (alkoholowe) ! | |||
| 

28-03-2016, 10:07 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Browary i inne towary (alkoholowe) ! 

Kiedyś forumek był aktywny w temacie o siłowni......... :c :c :c

"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

29-03-2016, 03:25 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Fajny temat, ja jestem raczej mało wybredny ,ale wole kraftowe jednak jak nie ma to zadowolę się Lechem badz innym tanim piwem. 

Choc ja wypijam max 20-30 rocznie i to większość podczas 2-3 imprez. ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk  | 
		|||
| 

31-03-2016, 09:54 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Wczoraj z ciekawości kupiłem 3 Comrneliusy: 

1. Porter (w stylu... wyraźne nuty kawowe, czekoladowe, śliwkówki/wiśnie w likierze, spieczona skórka chleba, jak na porter za 4,20zł to spoko) 2. Pszeniczniak (nie polecam, bananowy zapach i smak szybko przeszedł w wyraźną siarkę) 3. Dunkel (strasznie rozwodniony)  | 
		|||
| 

02-04-2016, 01:22 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Trzeba chyba pojechać na jakieś drobne zakupy przed galą. Trochę czasu jeszcze jest, bo pierwsze streamy ruszają o godzinie 18.

| 
		|||
| 

15-02-2017, 08:24 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Łomża zwykła 

Łomża miodowa Perła Pilsner Urquell Książęce Golden Ale Staropramen Ważne, że mają %%%. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

15-02-2017, 09:07 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ostatnio piłem Brok Export, godne polecenia. Jedno z niewielu piw, które mają w składzie chmiel... 

Ale od lat jestem wierny jednej marce - Żywiec, fajnie tez wchodzi EB, które wróciło jakiś czas temu na nasz rynek po wielu latach przerwy.  | 
		|||
| 

15-02-2017, 09:43 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Łomże ostatnio upodobałem i polecam, a tak poza tym żubr nie zmiernie #1 P4P

| 
		|||
| 

16-02-2017, 12:13 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Jak dla mnie najlepsza jest Perła, ewentualnie jakieś regionalne piwa, w moim przypadku Tenczynek, które jest całkiem dobre w porównaniu do wszelkich innych piw, które dostępne są w sklepach.

| 
		|||
| 

16-02-2017, 03:07 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

O gustach się nie dyskutuje. 

Przetestowałem większość piw z małych regionalnych browarów. Ostatnio wszędzie zachwalane z Browaru Na Jurze z Zawiercia sprzedawane tylko w okolicy. To wszystko taki sam syf i goowno. Zachwalanie o "naturalnej" produkcji to pic na wodę. Lech, Żywiec, a z mniejszych browarów ewentualnie Namysłów lub Kasztelan  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

This is it

![[Obrazek: xabi-alonso-perfil.jpg]](http://www.idiakez.com/j/images/web/charlas/xabi-alonso-perfil.jpg)