Mayweather vs Berto
|
10-09-2015, 08:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2015 08:23 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Mayweather vs Berto
nawet jak wszyscy koksują i się wspomagają, i tak wygrywa najlepszy, ,. nic tego nie zmienia, ,
Koks walczy z koksem, wygrywa ten koks który jest szybszy i ma lepszą obronę i mocno bije,. |
|||
10-09-2015, 09:25 PM
|
|||
|
|||
@Wietnam,
Oo wielkie dzięki. Ja w ogóle "aspołecznościowy" (brak jakichkolwiek kont na znanych portalach) i nawet nie pomyślałem, że pan Andrzej, sadzi swe kwiatki na tweeterze. |
|||
10-09-2015, 09:49 PM
|
|||
|
|||
Można nie kochać Floyda jako człowieka to jest zrozumiałe, ale jak komentator sportowy w czasie walki jest bardzo stronniczy to po prostu zajeżdża brakiem profesjonalizmu. Komentator ma być bezstronny, a nie wpaja widzowi komu ma kibicować.
|
|||
10-09-2015, 10:51 PM
|
|||
|
|||
racja, ,sympatię podczas komentowania trzeba odkładać na bok, ,
Niestety w Boksie jak i w piłce nożnej, jednostronny komentarz występuje dość często,,, Komentator powinien przede wszystkim robić atmosferę i czytać dobrze pojedynek, , W sobotę ma być tak:Pindera czyta pojedynek, ale czasami usypia kibiców przed tv, wtedy wtrąca się Kostyra ze swoim "Nie odchodzić od odbiorników, będzie wojna !! ![]() Mam nadzieje że Berto będzie starał się wprowadzać iskry do pojedynku, tylko szkopuł w tym że nawet Maidana w poruszaniu się na nogach,porównaniem z nim to demon szybkości ![]() |
|||
11-09-2015, 02:30 AM
|
|||
|
|||
“Mogę być tylko lepszy i nadal uczę się tego sportu. Żaden pięściarz w historii tego sportu nie
miał tylu wielkich walk co ja. Żaden pięściarz w historii nie pokonał tylu mistrzów świata, co ja. Czy to koniec? Albsolunie nie. Teraz moim celem jest osiągnięcie w najbliższą sobotę rekordu 49-0." - powiedział Floyd Mayweather . |
|||
11-09-2015, 03:52 AM
|
|||
|
|||
Ja też spróbuję, a co tam, jeszcze bardziej zareklamować ten pojedynek,
aby więcej, niż trzy osoby jak to twierdzi Kostyra, obejrzały ten pojedynek w ps,, ![]() spójrzcie na te szybkość! : ![]() |
|||
11-09-2015, 08:23 AM
|
|||
|
|||
No jasne, Kostyra często przesadza z tą stronniczością. Przesadza ze swoimi dygresjami, ciekawostkami, opowieściami i anegdotami zwłaszcza w momencie gdy powinien komentować walkę. A potem skutek taki że widzę ewidentnie że bokser A pobił okrutnie boksera B, a pan Redaktor "Oj runda dla B". A pan Andrzej Gmitruk (jeśli współkomentuje) się wtedy nie odzywa. Mimo wszystko lubię te Kostyry budowanie atmosfery, opowieści i te wtopy i smaczki. Może w duecie z Pinderą który zajmie się merytorycznym czytaniem walki, będzie ok.
|
|||
11-09-2015, 09:19 AM
|
|||
|
|||
Gaże za galę :
Floyd - 32 mln + % z PPV. Berto - 4 mln Jack- 500 k Groves - 500k Martinez - 300k Salido - 150k Vanes - 150k Smith - 150k Gonzalez - 50k Oquendo - 50k |
|||
11-09-2015, 01:08 PM
|
|||
|
|||
Jeżeli Floyd faktycznie wyjdzie po KO to może być ciekawie. Pretty Boy był bokserem doskonałym w każdym elemencie rzemiosła, Money to już tylko defensywa. W ataku jego refleks może zawodzić, a Berto dysponuje odpowiednią szybkością i siłą aby zranić FMJ. Liczę, że Berto w tej walce będzie miał swoje momenty i pokaże całemu światu, że się mylił nie dając mu żadnych szans.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
11-09-2015, 04:24 PM
|
|||
|
|||
Wg mnie jedynymi bokserami ktorzy moga zranic Floyda w 147 sa Thurman i ew. Brook. Za twardy jest na reszte chyba ze zebralby kilkanascie czystych od Portera. Jak Maidana nie dal rady go polozyc to przy normalnej dyspozycji Floyda, Berto tez nie da rady.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości