Mayweather vs Berto
|
10-09-2015, 04:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Mayweather vs Berto
Floyd będzie obtańcowywał Berto, a Kostyra "tak nie walczy prawdziwy mistrz! Posłuchajcie państwo tej zawiedzionej publiki! Jakie gwizdy! Co za wstyd dla Mełjefera"
|
|||
10-09-2015, 04:32 PM
|
|||
|
|||
Tradycyjnie wspomni o przegranej z ODLH i pewnie będzię gadał o kontuzji Pakusia Chyba wole stream z SHOWTIME...
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
10-09-2015, 04:43 PM
|
|||
|
|||
Ja tam uwielbiam "kwiatki" pana Kostyry. Typu: "jego żona jest piękna jak lodówka od tyłu", "Powiedział że wygra, ale nie wierzyło w to nawet jego odbicie w lustrze" itd., powtarzane przez całą walkę. Nie mogę teraz sobie przypomnieć innych, ale dobrze by było jakby ktoś kiedyś to wszystko spisał. Byłby gruuby zeszycik.
|
|||
10-09-2015, 05:33 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2015 06:20 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Kostyra 100% w sobote:
-Spuszcza się na dolary -Ma tyle pieńiędzy że mógłby sfinansować klimatyzacje w piekle -w moim odczućiu przegrał walkę z De la hoyą,tam powinno być dwa do remisu. itp,,,norma. Ale robi emocje Kostyra,,walke będźie czytał Pindera.,Choćiaż w tym przypadku raczej nie będźie nic do czytania .he he. |
|||
10-09-2015, 06:27 PM
|
|||
|
|||
Przegrana Floyda z Oscarem, widzial rowniez Janusz Pindera, wiec duet zdecydowanie na plus.
|
|||
10-09-2015, 06:29 PM
|
|||
|
|||
Po czterech miesiącach od Walki Stulecia pojawiły się nieoczekiwane kontrowersje.
Okazało się, że Floyd Mayweather (48-0, 26 KO) przyjął dożylnie witaminy, które są zabronione przez Światową Agencję Antydopingową (WADA). Wykazało to badanie krwi przeprowadzone po ważeniu. Mayweather twierdzi, że zastosował środek, bo obawiał się odwodnienia. Twórca laboratorium BALCO i ekspert w sprawach dopingu Victor Conte nie kupuje tego tłumaczenia. - Istnieją surowe kryteria, tego nie podaje się jak cukierków w Halloween. Stosowanie tego środka jest sprzeczne z regułami. Dla mnie to bez sensu, są dużo lepsze środki pomagające się nawodnić. To bardzo podejrzane. Mogę powiedzieć, że ten środek pomaga oczyścić organizm z dopingu szybciej niż inne substancje. Czemu USADA zgodziła się, żeby to przyjął? Moim zdaniem to pytanie powinni zadawać śledczy - mówi Conte. |
|||
10-09-2015, 06:32 PM
|
|||
|
|||
Przecież o tym było wiadomo od dawna i nikt nie robił afery :O.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
10-09-2015, 06:39 PM
|
|||
|
|||
Obaj wypunktowali walkę Floyd - Oscar dla Oscara i będę komentować walki bokserskie w publicznej TV. Nic tylko się cieszyć
|
|||
10-09-2015, 07:24 PM
|
|||
|
|||
@born2kill,
tu masz twiterra Kostyry https://mobile.twitter.com/akosekos zawsze coś tam też w swoim stylu, odpali |
|||
10-09-2015, 08:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Mayweather vs Berto | |||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości