| 
					Władimir Kliczko vs Tyson Fury
				 | 
| 
					29-11-2015, 12:13 AM 
| 
 | |||
|  RE: Władimir Kliczko vs Tyson Fury 
					Nie było wałka! Nie wierzę!
				 | |||
| 
					29-11-2015, 12:14 AM 
| 
 | |||
| RE: Władimir Kliczko vs Tyson Fury 
					No nie wierzę. Haha   ![[Obrazek: VWrnMgK.jpg]](http://i.imgur.com/VWrnMgK.jpg)  | |||
| 
					29-11-2015, 12:30 AM 
| 
 | |||
					No niezle;d zajebiscie sie ciesze serio! Mistrzami są Fury i Wilder. Dwa kolosy. Kto teraz ich powstrzyma?   Super postawa Tysona. Mega luzak z niego serio;d Kliczko był równie bezradny co Chisora. | |||
| 
					29-11-2015, 12:30 AM 
| 
 | |||
					Niesamowite   Ach, długo czekałem na tę chwilę. | |||
| 
					29-11-2015, 12:37 AM 
| 
 | |||
					Trochę powtórka z walki Diablo vs. Palacios I z tą różnicą, że w tym przypadku werdykt był słuszny. Moja punktacja 113 - 115.
				 http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb | |||
| 
					29-11-2015, 12:40 AM 
| 
 | |||
					Kto by pomyślał, ze Fury wygra na punkty. Masakra! I jak sie slodko poplakal na koniec i zaspiewal! Uwielbiam go! Pomimo ze w niego kompletnie nie wierzylem to mocno kibicowalem!! | |||
| 
					29-11-2015, 12:46 AM 
| 
 | |||
					Zajebioza, sędziowie w sumie z Ameryk więc prawdopodobieństwo wała było mniejsze, ale niepewność była do samego końca. Świetna robota Fury'ego, normalnie spuchłem z dumy  Zaczarował, poczarował, balansował, tańczył i w ogóle. Świetnie. Martin też kibicował Tysonowi, mam nadzieję że nie nadzieje się na wściekłego fana Włada. | |||
| 
					29-11-2015, 12:47 AM 
| 
 | |||
					HAHAHA TYLE LAT CZEKANIA #TEAMFURY
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					29-11-2015, 12:48 AM 
| 
 | |||
					Walka jak była, taka była, ale Tyson pokazał się od bardzo dobrej strony - świetnie realizował taktykę, nie ryzykował niepotrzebnie i wygrywał rundy. Fajnie było patrzeć na jego przemianę od nieporadnego drągala z walk z McDermottem, do kogoś kto pokazuje naprawdę skomplikowany i mądry boks.  No i też cieszę się, że wygrał ktoś taki jak Tyson, czyli showman, ale też spontaniczny, szczery gość. Nie wiem ile razy obroni tytułu i nie myślę o tym. Cieszę się chwila, bo na detronizację Kliczki czekałem kawał czasu. No i wreszcie jest   | |||
| 
					29-11-2015, 12:49 AM 
| 
 | |||
					Pomimo tego że będzie rewanż, zapisany w kontakcie, to nic się już w nim nie wydarzy, Fury ma taki styk i wyczucie dystansu +Luz , że Kiczko w tym wieku nie jest w stanie tego przeskoczyć, . Szkoda Włada, ale jest nowy mistrz, i może coś ruszyło w HW, bedzie ciekawiej, . | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości