Władimir Kliczko vs Tyson Fury
|
16-11-2015, 03:31 PM
|
|||
|
|||
RE: Władimir Kliczko vs Tyson Fury
Raczej chyba Syrowatka zaboksuje w Polsce, .
Ale więcej będzie można się dowiedzieć na te temat w dzisiejszych magazynie Puncher |
|||
16-11-2015, 03:48 PM
|
|||
|
|||
Kiladze-Gassijew to taki smakołyk? (może smak zaburza mi rozpiska Cotto-Alvarez
![]() |
|||
16-11-2015, 04:12 PM
|
|||
|
|||
Gogolius
Mnie dość mocno interesuje ta walka, a dodatkowo porównując ją do innych "hitów" proponowanych przez K2 na wcześniejszych galach to wygląda całkiem solidnie ![]() |
|||
16-11-2015, 04:13 PM
|
|||
|
|||
No to pytam wlasnie dlaczego Cie tak interesuje? Sledzisz jakos mocniej kariere jednego z zawodnikow czy jak? : >
|
|||
16-11-2015, 04:23 PM
|
|||
|
|||
Syrowatka chyba nie jest przewidziany na Dusseldorf bo ma walczyć na gali w Ełku już 12 grudnia.
|
|||
16-11-2015, 05:48 PM
|
|||
|
|||
Gogolius
Prawdę mówiąc śledzę obu. Nie to, że jakoś dokładnie, walka w walkę, ale Kiladze widziałem jakieś trzy pojedynki, to samo Gassijewa. Obaj prezentują nieco odmienne style, stąd też powinno być ciekawie. Gdybym miał wskazać faworyta to jednak upatrywałbym go w Rosjaninie. Ukrainiec wydaje się być lepszy technicznie, fajnie boksuje na dystans (co jest chyba dość normalne dla bokserów z tamtego regionu), ale nie wiem jak tam z jego szczęką. Kalenga go pozamiatał. I właśnie jestem dość ciekawy, czy to wypadek przy pracy, czy jednak oznaka, że pewnego poziomu nie przeskoczy. Gassijew wydaje się silniejszy, bardziej agresywny, jednak z gościem o umiejętnościach Kiladze raczej nie walczył. Taka weryfikacja dla obu. Kiladze, jesli przegra przed czasem (a tak uważam) może powoli pakować manatki i wyglądać dobrze z Rusiewiczami tego świata. Gassijew ma szansę udowodnić swój talent. Mój typ to Gassijew przed czasem, a jeśli ktoś na punkty to bardziej Kiladze (jest promowany przez K2, gala "u siebie"). Dobry pojedynek może być, serio ![]() |
|||
16-11-2015, 08:38 PM
|
|||
|
|||
oj jak czas leći,jeszcze z dwa tygodnie Fury pogada
a później po walce troche posepleni, i śie ućiszy. ![]() |
|||
16-11-2015, 09:44 PM
|
|||
|
|||
Martin, czemu jedziesz akurat na tę walkę? Szkoda mi Ciebie
![]() Najpierw przez tydzień nie pogadasz na forum bo Cotto wygra z Canelo, potem będziesz na żywo oglądał porażkę Kliczki a na koniec jeszcze ustawisz w sygnie Tysona bo przegrasz zakład ze mną ![]() ps. albo będzie zupełnie odwrotnie ![]() |
|||
16-11-2015, 10:06 PM
|
|||
|
|||
@Gogolius
Nie wykluczam, że zakład dotyczący walki Canelo vs Cotto mogę przerżnąć ![]() Obejrzeć na żywo porażkę Kliczki? To będzie coś ......pięknego. Wprawdzie niezwykle cenię i szanuję Władimira, ale możesz mi wierzyć lub nie, będę kibicował Tysonowi, choć nie wierzę w jego wygraną. |
|||
16-11-2015, 10:20 PM
|
|||
|
|||
Sorry, ale nie wierzę
![]() To już porażka Rigo za chwilę byłaby mniejszą sensacją niż to co przeczytałem ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości