Mateusz Masternak
|
04-11-2012, 07:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Mateusz Masternak
Mastrangelo
Zgoda. Pieniądze, lepsi rywale.... Ale jaki obciach. [Może nawet zostanie mistrzem świata schodząc z ringu na czworaka...... i zarobi dużo kasy] Jak się nie zeszmacisz to się nie wzbogacisz. To powiedzenie pasuje do Masternaka. [Ja też wybrałbym chyba pieniądze, bo na honorze się nie zarobi. A żyć trzeba]] |
|||
04-11-2012, 07:30 PM
|
|||
|
|||
Obciach... Nacjonalizm?
|
|||
04-11-2012, 07:33 PM
|
|||
|
|||
@Mastrangelo.
Nie chodzi o nacjonalizm? Chodzi o to co robi sauerland i o jego reputację. Ja raczej nie chciałbym aby mnie oszust przyjmował do pracy. No ale jeżeli dobrze by płacił to jest to temat do przemyślenia. |
|||
04-11-2012, 07:36 PM
|
|||
|
|||
@RSC-2
Dopóki Mastera nie dotyka farsa sędziowska to przejście do Sauerlanda można mu uznać za słuszne. Na razie przyczepiłbym się tylko do szybkiego przerwania walki z Simmsem ale Master dominował w niej wyraźnie a więc jest to poniekąd uzasadnione. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
04-11-2012, 07:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2012 07:40 PM przez Mastrangelo.)
|
|||
|
|||
Ok, rozumiem. Tylko problem w tym, o którym teraz liczącym się promotorze można powiedzieć, że jest uczciwy?
Nie podpisując kontraktów z "oszustami" i siedząc na uboczu nic nie zmieni. Jeśli nie on podpisze kontrakt, to podpisze ktoś inny i wtedy wcale nie będzie mniej wałków. To wchodząc między wrony i NIE kracząc jak one, może coś zmienić. A to, czy mu na tym zależy, to już inna sprawa. W każdym razie, dla mnie podpisanie kontraktów obciachem jeszcze nie jest. Obciachem jest podnoszenie do góry ręki po walce którą się przegrało, wiedząc, że sędziowie zrobią Swoje. |
|||
04-11-2012, 07:45 PM
|
|||
|
|||
No w zasadzie masz rację.
A więc poczekamy. Może nie będzie tak żle i sauerland nie bedzie robił wałków z Masternakiem bo i nie traktuje go jak całkowicie swego nie mając go na liście swoich zawodników. |
|||
04-11-2012, 08:00 PM
|
|||
|
|||
RSC-2 Lepszy Sauerland, niż Knockout promotion, budowanie rekordu do 40-0 jak Mr.Damian Jonak
|
|||
04-11-2012, 08:24 PM
|
|||
|
|||
Wałki wałkami ale powiedzmy sobie szczerze...Na pewnym poziomie gospodarz u siebie na punkty nie przegrywa...KSW nie skrzywdzi Pudziana czy Khalidova a Sauerland nie zabierze pasa Huckowi...Inna sprawa,że to zabijanie sportu
|
|||
04-11-2012, 08:46 PM
|
|||
|
|||
@Peter
Dopóki tacy ludzie jak Sauerland i jego synek będą siedzieć w boksie to większość undedogów w Niemczech będzie wychodziła po wypłatę. Nie będą się na marne wysilać na treningach, skoro i tak ich oszukają. Z dwojga złego wybieram mimo wszystko grupę Don Wasyla. Pierwsza walka Diabła z Palaciosem była wałem, ale po pierwsze nie był to aż taki rabunek jak ten wczorajszy w Halle, po drugie był to jednorazowy incydent. |
|||
04-11-2012, 08:48 PM
|
|||
|
|||
Zastanawiające jest jak bardzo trzeba by pobić Hucka by wygrać z nim w Niemczech
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości