Problem ze stroną boxrec.com
|
20-06-2015, 01:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Problem ze stroną boxrec.com
Zajebista szata graficzna wreszcie, łatwa i przyjemna, jeżeli ktoś teraz nie wie jak sprawdzić undercard gali, bo nie ma już tej zajebistej lupy, to pod nazwiskiem przeciwnika, jest taka nazwa event, każdy wie co to znaczy, Pozdro
|
|||
20-06-2015, 02:00 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2015 02:20 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Całkiem dobrze jest, przynajmniej te encyklopedie w końcu działają. Na początku nie byłem zachwycony i trochę zdezorientowany, ale jak sobie wszystko przejrzałem to stwierdziłem że jest lepiej niż było. Tylko wykres 6 ostatnich walk nadal jest wyświetlany od dupy strony i ostatnie walki są od prawej a nie od lewej, ale poza tym zmiana na plus, szczególnie jeżeli chodzi o czasy ładowania, teraz chodzi błyskawicznie. Nowe szaty graficzne zawsze są ciężkie do przetrawienia na początku, ale potem się do nich przyzwyczaja i zdaje sobie sprawę że są nawet lepsze i że przynoszą ze sobą ulepszenia w funkcjonowaniu strony, a nie tylko wygląd.
Co jest nieładnie zrobione to jak są podawane tytuły w rekordzie, wcześniej były na środku i to wyglądało bardzo dobrze, teraz to wszystko jest "zalane" i mało czytelne. |
|||
15-12-2015, 07:02 PM
|
|||
|
|||
Od paru dni mam problem z boxrec. Przy wejściu na dowolną zakładkę wyświetla mi się komunikat, bym się zalogował - przy czym nie da się sprawdzić niczego. U Was wszystko działa, czy też macie taki problem?
|
|||
15-12-2015, 07:09 PM
|
|||
|
|||
Bez logowania(nawet po formacie sie nie zalogowalem i widze wage zawodnikow) kolego wszystko smiga ok. Wchodze po kolei w rekord Bradleya, Mannego itd.
|
|||
15-12-2015, 07:43 PM
|
|||
|
|||
"Please login to continue
It's free and helps us to keep BoxRec running" I tak od kilku dni. No nic, będę się starał rozwiązać jakoś ten problem. |
|||
15-12-2015, 07:54 PM
|
|||
|
|||
U mnie też wszystko w porządku. Ale to faktycznie dziwna i nieprzewidywalna strona. Można nawet tam bana dostać za darmo.
|
|||
15-12-2015, 09:35 PM
|
|||
|
|||
(15-12-2015 07:43 PM)redd napisał(a): "Please login to continue Moze ciesteczka boxrec usun i zrestartuj strone? |
|||
15-12-2015, 10:16 PM
|
|||
|
|||
(15-12-2015 09:35 PM)BMH napisał(a):(15-12-2015 07:43 PM)redd napisał(a): "Please login to continue Już próbowałem, dalej to samo. |
|||
15-12-2015, 10:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2015 10:45 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
zaczekaj poprosze copa zeby pogadal z modami z boxrec. Pewnie masz bana. Pamietam, ze byles podpadziocha u copa uuuuu. Jak zalatwil bana(moze dal go sam, kto wie?) to zdejmie. Za jakis czas wszystko wroci do normy Redd, zobaczysz. cierpliwosci.
|
|||
16-12-2015, 01:13 AM
|
|||
|
|||
Nie ma boxreca - szkoda, pozostaje mi jeszcze kradzenie streamów, oglądanie walk na youtube i w swoim post - soviet zacofaniu jaranie się Rigondeaux, czy Larą dalej nie mając pojęcia czymże jest boks zawodowy ;/
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości