Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather Jr. 2.05.2015
|
30-04-2015, 07:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather Jr. 2.05.2015
Żadnych wymówek nie będzie, przynajmniej nie z mojej strony. Stawiam na Floyda, bo tak wynika z zimnej analizy i też bardziej podoba mi się jego styl, no i też nie ma co ukrywać, że zabiegi promotorskie/manipulacyjne Boba podczas kariery Pacmana były tak genialne że aż irytujące, zaczynając od doboru przeciwników i limitów a kończąc na promocji pozaringowej, tu dochodzimy do pactardów (co jest określeniem na psychofanów Pacmana ślepo w nim zakochanych, którzy stracili kontakt z rzeczywistością, a nie na wszystkich którzy mu kibicują, jakby ktoś jeszcze nie wiedział) którzy mnie irytowali przez długi czas, do tego dochodzą jeszcze wałki w walkach Pacmana z Marquezem które też w jakiś sposób wzbudziły lekką niechęć do Pacmana, bo Juan to jeden z moich ulubionych bokserów. W każdym razie jestem fanem boksu i pracy Floyda, a nie jego samego, więc żadnych wymówek nie będzie, bo nie jestem psychofanem Floyda i będę w stanie uznać wyższość Pacmana jeżeli wygra, co się jednak nie wydarzy.
![]() |
|||
30-04-2015, 07:30 PM
|
|||
|
|||
Krzych,
remis ? Remis też nie wchodzi w grę, przecież 47-0-1 też będzie wyglądało do dupy dla Floyda, . Mam nadzieję że głupich tłumaczeń nie będzie z jednej i z drugiej strony po walce, każdy Mistrz jak i każdy fan, jest prawdziwym mistrzem czy też fanem, jak będzie potrafił przyznać się do porażki, , Manny jest kapitalnie przygotowany i Mayweather również, wygra lepszy , ,, Bardzo wierzę i jestem przekonany że będzie to Manny "Pacman'' Pacquiao. |
|||
30-04-2015, 07:42 PM
|
|||
|
|||
Co do tej presji jaka ciąży na Floydzie, to ostatnio trafiłem na dziwny tekst.
O ile zdanie "Po tej walce ciągle będę najlepszy" jest zrozumiałe w jego ustach to końcówka już nie "niezależnie od tego, czy walkę przegram czy wygram, jedna walka nie zmieni mojej kariery". Nigdy bym się nie spodziewał takich słów, a już na penwo nie przed taką walką. I jeszcze wczoraj po konferencji, pytają go o ten pojedynek, a on "to jest biznes, to najważniejsze", jakby wynik sportowy mało go obchodził. |
|||
30-04-2015, 08:24 PM
|
|||
|
|||
Daj link lub wklej cała wypowiedź.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
30-04-2015, 08:28 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2015 08:29 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Z jednej strony to rzeczywiście wygląda dziwnie, ale z drugiej strony ciężko sobie wyobrazić Floyda obojętnego na wynik walki
![]() ![]() |
|||
30-04-2015, 08:29 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2015 08:52 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Mało go obchodzi, bo poraz pierwszy, widzi tak prawdopodobne widmo, , porażki, , już się tłumaczy, czyli jest mądrzejszy od Flomos, Jest znakomitym, pięściarzem, ale wie że spotka się z prawdziwym Fighterem, znacznie szybszym
od jego ostatnich 8 rywali, w dodatku widzi jaka pewność siebie i rozluźnienie, biją od Pacmana, jest samozwańczym TBE, i cały czas odczuwa strach, że ten mit spłynie szybko do kanału ściekowego przy MGM Grand, . Jego zdenerwowanie jest troszkę nie nienormalne, , już podczas marcowej konferencji wyglądał na gościa który nie jest pewny swojej decyzji odnośnie walki z Pacquiao, , Krzych, nikt z nas Kibicujących Pacquiao nie jest jego psychofanem, i nikt nie będzie skakał z okna, Mamy 1000 ważniejszych spraw na tej ziemi, boks to jest tylko pasja czy też hobby, będące urozmaiceniem, codziennych spraw,,. Świat nie kończy się na tej walce, ,Zastanów się dobrze , czy aby osoba Floyda tak na ciebie nie działa, na/w tej twojej pyskòwce, bo wymówki w stylu: "Podoba mi się jego styl, nie są zbyt przekonujące, ,,flomos podoba się jego styl bycia na codzień, To jak podćiera się dolarami, Szanuje umiejętności Mayweathera, to że jest niepokonany, i tyle, człowiekiem jest zagubionym,i niezbyt dającym się akceptować jego zadufanym fanom, którzy zapożyczają jego ego, a potem nawet nie chcą na sali, go dopingować, bo wstydzą się wypowiedzieć regułke Money, Money, ,żeby poderwać go do walki, może dlatego ma taki defensywny styl,,, ![]() Mi podoba się styl, Pacquiao, jego serce do walki, i to jakim jest człowiekiem,-czy to znaczy że jestem PsychoFanem? ![]() tym że bronie Pacquiao w każdym poście, ty robisz tak samo w kierunku FM, jeszcze bardziej dobitnie, przeszkadza ci to że mam w sygnaturze Pacmana? A co mam mieć królika bugsa? ![]() Po porażce Pacquiao, zależy jak to się ułoży, w zależności werdyktu, , możliwego wałka, , przyznam że Mayweather był lepszy, jeśli będzie lepszy, ,.,. w co oczywiście wątpię, ![]() Pzdr. ... kończę już te wylewanie pomyj, zajmuje się walką, . p.s Liczę na kapitalną walkę, |
|||
30-04-2015, 08:31 PM
|
|||
|
|||
No Roach jest świetnie nastawiony psychicznie
![]() |
|||
30-04-2015, 08:31 PM
|
|||
|
|||
Tekst z delfinami to już dla mnie klasyk
![]() ![]() |
|||
30-04-2015, 08:35 PM
|
|||
|
|||
Ring zweryfikuję wszystko, ostatnio Broner czy Gary Russel Jr byli "zesrani" czy tam "niepewni" na konferencjach, a walki rozstrzygnęli na swoją korzyść.
ps.Wietnam Krzysiu chyba nie kierował słów o pactardach do nikogo na forum :v. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
30-04-2015, 08:51 PM
|
|||
|
|||
Jeżeli nie kierował, to nie będę tego przeciągał, .
Skoro jednak pisze że go cały czas irytowali. .,.to pewnie ma na myśli," dlatego poprostu to krótko sprostowałem ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości