| 
					Kimbo Slice- walka 30 grudnia
				 | 
| 
					02-01-2012, 08:20 PM 
| 
 | |||
| RE: Kimbo Slice- walka 30 grudnia 
					Tak jak mówisz Rambo    | |||
| 
					03-01-2012, 08:57 AM 
| 
 | |||
					Atrakcja, którą mogliby wystawiać do jakichś lepszych gal jako jedną z początkowych walk gali. Np. na Wojak Boxing Night   Ciekawe jakie wymagania płacowe ma Kimbo, ale chyba nie tak duże, skoro walczy na podrzędnych galach. ![[Obrazek: g.jpg]](http://emusite.pl/g.jpg)  | |||
| 
					03-01-2012, 10:20 PM 
| 
 | |||
					Dawno temu oglądalem sobie jego walki (jednemu oko wybił) na YT, i nie spodziewałem się, że dojdzie do tego, że na forum bokserskim będzie o nim mowa   )) | |||
| 
					07-02-2012, 10:01 AM 
| 
 | |||
| RE: Kimbo Slice- walka 30 grudnia (03-01-2012 10:20 PM)willow(konserwatysta) napisał(a): Dawno temu oglądalem sobie jego walki (jednemu oko wybił) na YT, i nie spodziewałem się, że dojdzie do tego, że na forum bokserskim będzie o nim mowaMyśle podobnie a nawet tak samo! HOW MUCH CAN YOU REALLY KNOW ABOUT YOURSELF IF YOU'VE NEVER BEEN IN A FIGHT? | |||
| 
					08-02-2012, 09:26 PM 
| 
 | |||
					freak show to On zapewni, nic wiecej
				 | |||
| 
					08-02-2012, 09:41 PM 
| 
 | |||
					Kimbo to taki folklor,zawodnik żaden z niego,ale lepsze to niż walki uliczne,choć i one mają swój klimat,pod warunkiem że odbywają się na jakikolwiek zasadach.
				 Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości