Wieści z wyższych kategorii wagowych
|
23-04-2017, 12:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Wieści z wyższych kategorii wagowych
(23-04-2017 12:05 PM)kubala1122331 napisał(a): Nawet Eddie Hearn był zszokowany tą punktacją. Chyba Jankowiak nie dostanie kolejnego zaproszenia na Wyspy Brytyjskie.A ja myślę, że dostanie. On chciał tam wszystkim pokazać, że jest "człowiekiem, dla którego nie ma rzeczy niemożliwych". http://www.the-best-boxers.com |
|||
23-04-2017, 02:59 PM
|
|||
|
|||
Lubiłem Jankowiaka, ale zaczyna ostatnio coraz bardziej zwracać na siebie uwagę, a w sportach sędziowie tego jakby robić nie powinni.
Było pytanie: Tak, Jankowiak jest ringowym, ale też punktowym od paru lat co najmniej. |
|||
23-04-2017, 04:31 PM
|
|||
|
|||
Paweł Kardyni takiej maniany z punktacjami nie odstawia na galach Suerlanda przy których często jest punktowym
jak wczoraj Jankowiak, niech on lepiej będzie tylko ringowym |
|||
26-04-2017, 06:24 AM
|
|||
|
|||
Wyniki z gali w Tunica w USA:
Yordenis Ugas - Nelson Lara SWW TKO2 Lewan Gwamiczawa - Oscar Molina SWW UD Charles Martin - Byron Polley HW KO2 Nokaut Martina na Polleyu w 2 rundzie to żadna rewelacja, bo Polley zwykle jest nokautowany już w pierwszej. http://www.the-best-boxers.com |
|||
01-05-2017, 10:00 AM
|
|||
|
|||
Powiem Wam, że po takiej walce i emocjach, jakich dostarczył pojedynek Joshui z Kliczko nie wiem czy dam radę obejrzeć Parkera z Cojanu a tym bardziej Włodarczyka z Gevorem...
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
01-05-2017, 10:39 AM
|
|||
|
|||
RE: Wieści z wyższych kategorii wagowych | |||
01-05-2017, 11:45 AM
|
|||
|
|||
Włodarczyk dał ostatnio taką walkę, że włączy mi się jakiś uraz do jego boksu. A ten Cojanu to gość o którym pierwszy raz usłyszałem dopiero wtedy, jak dostał szansę na walkę z Parkerem. Wydaje się, że Parker powinien go pokonać z zawiązanymi rękoma. I jak tu pokochać takie coś?
|||
07-05-2017, 01:40 PM
|
|||
|
|||
Bardzo dobrą passę kontynuuje ukraiński cruiser Roman Gołowaszczenko. Ten boksujący od początku kariery głównie w Niemczech bokser w sobotę w Weisswasser już w 2 rundzie rozprawił się ze znanym w Polsce i uważanym za solidnego Kaiem Kurzawą. Aktualny bilans Gołowaszczenki to 18(16) -1(1), przy czym jedyna porażka z Varolem Vekiloglu z 2008 to prawdopodobnie efekt jakiejś pechowej kontuzji. Warto też dodać, że w latach 2014-2016 Ukrainiec przerwał karierę zawodową na rzecz występów w AIBA ProBoxing w boksie olimpijskim. Ciekawostką jest, że rozpoczął treningi bokserskie już w wieku 5 lat. Przez Boxrec klasyfikowany jest jako Nr 3 na Ukrainie i Nr 40 na świecie, ale być może zasługuje na wyższe miejsca.
http://www.the-best-boxers.com |
|||
11-05-2017, 02:06 PM
|
|||
|
|||
Zapowiada się kolejna ciekawa walka: Gwozdyk vs Smith. Niby Gwozdyk wielkim faworytem ale ja już Smitha nie zamierzam lekceważyć i to samo radziłbym Ukraińcowi.
|||
11-05-2017, 02:22 PM
|
|||
|
|||
(11-05-2017 02:06 PM)Wilczekstepowy napisał(a): Zapowiada się kolejna ciekawa walka: Gwozdyk vs Smith. Niby Gwozdyk wielkim faworytem ale ja już Smitha nie zamierzam lekceważyć i to samo radziłbym Ukraińcowi. Super zestawienie. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości