Ciekawostki z polskiego podwórka
|
24-06-2016, 06:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Ciekawostki z polskiego podwórka
KWALIFIKACJE OLIMPIJSKIE: IGOR JAKUBOWSKI O KROK OD RIO!
Orientuje się ktoś ilu już polskich bokserów zakwalifikowało się do Rio? |
|||
25-06-2016, 10:22 PM
|
|||
|
|||
Jakubowski awansował na Igrzyska!
Pokonał na punkty Julio Cesara Castillo z Ekwadoru. Z artykułu można się też dowiedzieć, że na Igrzyska jedzie również Tomasz Jabłoński. |
|||
11-02-2017, 11:36 PM
|
|||
|
|||
Cytat:RANKING P4P POLSKICH PIĘŚCIARZY OLIMPIJSKICH ZA ROK 2016 Uważacie, że co niektórzy z tych chłopców mogliby zacząć przechodzić na zawodowstwo? Jakubowski, Jabłoński, Wierzbicki? "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
12-03-2017, 08:51 PM
|
|||
|
|||
Wielki skandal na mistrzostwach Polski. Sandra Drabik
napadnięta, była w szpitalu. http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/sp...,11874889/ Wszystko zaczęło się po sobotnim półfinale Mistrzostwa Polski Elity w boksie w Grudziądzu. Kielczanka Sandra Drabik pokonała w nim pewnie na punkty Ewelinę Wicherską z PKB Poznań 4:1. Rywalka nie potrafiła się pogodzić z porażką. Po ogłoszeniu decyzji przez sędziów nie chciała zejść z ringu. – Zaczęło się od słownej agresji wobec mnie i sędziów. Zupełnie bezpodstawnej, bo nikt nie miał wątpliwości, że byłam w tym pojedynku lepsza i wygrałam zasłużenie. Ona jednak nie potrafiła się pogodzić z porażką – mówiła nam w niedzielę rano Sandra Drabik ze Sportowego Klubu Kick Boxing Kielce. Pełny artykuł w linku. |
|||
12-03-2017, 10:13 PM
|
|||
|
|||
Jestem wstrząśnięty. Dożywotnia dyskwalifikacja to za mało. I nie tylko dla Eweliny Wicherskiej ale i dla jej dwóch koleżanek (w tym jednej z mma). To po prostu konieczność. Przydałby się również jakiś solidny wyrok od sądu, jednak jak znam życie skończy się na ostrzegawczym pokiwaniu paluszkiem a tutaj nie ma, co się cackać tylko sypnąć surowym wyrokiem bo widać, że to środowisko ostro patologiczne.
Mam nadzieję, że Sandra Drabik szybko dojdzie do siebie. "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
12-03-2017, 10:59 PM
|
|||
|
|||
Kobiety bardziej agresywne po porażkach niż mężczyźni
ale naprawdę wstyd nie dość że nasz boks amatorski leży to jeszcze takie akcję patologiczne.Masz rację wilczek dyskwalifikacja muśi być. |
|||
12-03-2017, 11:01 PM
|
|||
|
|||
Tak wrzuciłem na szybko te kobiety do googli i naprawdę wierzyć mi się nie chce. Nie wyglądają na patolę, a tu takie zachowania. No wstyd. :/
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości