Al Haymon
|
02-07-2015, 10:09 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2015 10:10 AM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Al Haymon
Całkowicie podzielę twoje zdanie, mi jeszcze dwa może banalne aspekty przeszkadzają, mianowicie
Brak muzyki/intro pięściarza jak wchodzi do ringu i jałowy kolor lin , czarny,może to są moje osobiste banalne przekomarzania, ale myślę że wy też macie podobne zdanie, . |
|||
02-07-2015, 11:40 AM
|
|||
|
|||
(02-07-2015 08:24 AM)saliman1 napisał(a): Mi osobiście projekt Haymona pod nazwą "Premier Boxing Champions" się całkowicie nie podoba. Sa gusta i gusciki. Kazda kolejna gala wydaje mi sie bardziej oka, a w sumie juz od gali nr.1 mialem fajny klimacik. Mamy na PBC kozackie zestawienia, i trudno mi byloby sie czegos czepic. Podobaja mi sie tez powtorki, gdzie jedna akcje mozna zobaczyc z roznych stron(takie te kamery obrotowe kazdy wie ocb.). Wszystko idzie w dobrym kierunku jak dla mnie. |
|||
17-08-2015, 09:30 PM
|
|||
|
|||
Padło na forum stwierdzenie, że Al Haymon na boksie traci wielkie pieniądze. Ale chyba nie na wszystkich zawodnikach? Na kim w tej chwili Al Haymon odbija sobie straty? Jakich ma asiorów, którzy przynoszą mu dochód? Jakie są jego główne konie pociągowe?
|
|||
17-08-2015, 09:43 PM
|
|||
|
|||
Haymon, teraz inwestuje, by w przyszlosci zarabiac. Skoro jest takim mozgiem, jak o nim mowia to pewnie wszystko sobie odkuje. Ewentualnie juz kokosy z tego beda miec jego dzieci, bo Al ma swoje lata.
|
|||
17-08-2015, 10:05 PM
|
|||
|
|||
(17-08-2015 09:30 PM)Wilczekstepowy napisał(a): Padło na forum stwierdzenie, że Al Haymon na boksie traci wielkie pieniądze. Ale chyba nie na wszystkich zawodnikach?Na pewno nie na wszystkich, ale oprócz gwiazd ma on też sporo średniaków, a nawet kelnerów. Gdzieś czytałem, że plan był taki, że przez ok. 2 lata Al będzie intensywnie dopłacał do interesu, w tym czasie zbuduje swoje imperium, a potem będzie niepodzielnie rządził. Osobiście myślę, że były to bardzo optymistyczne plany. |
|||
18-08-2015, 06:37 PM
|
|||
|
|||
Pewnie zacznie niedługo puszczać swoich prospektów na głęboką wodę i będzie oddzielał ziarno od plew. Sprawdzi się to zostaje a jak nie to do widzenia.
|
|||
18-08-2015, 07:28 PM
|
|||
|
|||
(18-08-2015 06:37 PM)Wilczekstepowy napisał(a): Sprawdzi się to zostaje a jak nie to do widzenia.Myślę, że nawet ci, którzy się nie sprawdzą będą mieli co robić u Haymona (jako sparringpartnerzy, gatekeeperzy, dawcy nazwiska, zapychacze na galach itp.). Właśnie po to skupował wszystkich hurtowo, aby byli u niego, a nie u konkurencji. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości