| 

Donaire vs Walters

| 

| 

13-10-2014, 01:10 AM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-10-2014 03:46 AM przez Wietnam.)

| 
		|||

| 
		|||
| 
				Donaire vs Walters 

Nonito Donaire vs Nicholas Walters / WBA super world featherweight title 

Już za tydzień 18 października odbędzie się gala w StubHub Center, Carson,stan California na której odbędą się dwa pojedynki o Mistrzostwo świata:Gienadij Golowkin vs Marco Antonio Rubio(stawką pasy WBA Super, IBO i tymczasowy WBC w kategorii średniej.) Nonito Donaire vs Nicholas Walters(waga piórkowa o pas WBA super world) Moje pytanie oczywiście dotyczy drugiej walki wieczoru,Mianowicie, jak myślicie jaki przebieg będzie miała ta walka, i jakim rozstrzygnięciem się zakończy? Obawiam się trochę o Formę Nonito, , który w ostatnich dwóch pojedynkach zanotował swoje dwa najsłabsze występy w przeciągu ostatnich kilku lat(pomijam walke z Rigondeux) w rewanżu z Darchinyanem do momentu nokautu przegrywał na punkty, w walce z Veteyeką też to nie wyglądało za dobrze,w prawdzie Donaire posłał na deski Veteyke, to pozostał niesmak po tej walce która zakończyła się już po 4 rundzie, za sprawą kontuzji Nonito., nie będę już tu wspominał o kontrowersjach, Donaire ostatnio zatracił spryt, i jego Firmowy Lewy śierpowy już tak nie kąnsa, jestem ćiekaw jak poradzi sobie na tle tak dużego rywala jakim jest Walters, Nonito nigdy nie przegrał przed czasem, i radził sobie z puncherami, ale Walters jest bardzo groźny, pokazała to dobitnie walka z Wściekłym bykiem z Armeni, którego zdemolował..  | 
		|||
| 

13-10-2014, 06:21 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Donaire vs Walters 

Kolego - prośba, zmniejsz sygnature!

| 
		|||
| 

13-10-2014, 08:30 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Mój typ-Walters przed czasem. 

Mimo iż Flash nigdy nie przegrał przed czasem to tu mam takie że niedoceniany Walters go poprostu wykończy.  | 
		|||
| 

13-10-2014, 11:22 AM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-10-2014 01:41 PM przez Sander.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

Temat o walce już istnieje jako "Carson 18.10.2014". 

Zamykam temat w takim razie, Sander  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości