| 
					Stiverne vs Wilder
				 | 
| 
					20-01-2015, 06:18 PM 
| 
 | |||
| RE: Stiverne vs Wilder 
					Po jego postawie w ringu, myślę że się nie spotka. No chyba, że zacznie walczyć częściej i będzie wygrywał z czołówką to wtedy ma szansę.
				 | |||
| 
					21-01-2015, 10:13 PM 
| 
 | |||
					Za główną: "Średnia widzów oglądających tę walkę wyniosła 1,24 miliona. W szczytowym momencie wzrosła nawet do 1,34 miliona. To drugi najlepszy wynik Showtime od dekady. Lepsze wyniki wykręciła tylko potyczka Cotto vs Trout." | |||
| 
					22-01-2015, 08:32 AM 
| 
 | |||
					Ach ci obłudni Amerykanie i ta ich teza o upadku wagi ciężkiej......żal im dupe ściska, że nie mieli od lat "swojego" mistrza i stąd te brednie. Jak myślicie jaką oglądalność będzie miał pojedynek Kliczko vs Jennings? | |||
| 
					22-01-2015, 08:46 AM 
| 
 | |||
					Jak bedzie na HBO bez ppv to sporo wieksza    | |||
| 
					06-02-2015, 05:09 PM 
| 
 | |||
					Miałem lekki przestój. Nie zawiodę się tą walką? bo właśnie mam chęć obejrzeć, jakoś omijałem ja do tej pory, a już niedługo miesiąc od niej minie.
				 | |||
| 
					06-02-2015, 05:13 PM 
| 
 | |||
					Nie zawiedzieś się Boksem Wildera, , Stiverne wypadł poniżej oczekiwań,miał spore problemy o których wiemy oczywiście,  Walka niezła, ale jednostronna..Szybko można o niej zapomnieć. | |||
| 
					06-02-2015, 06:28 PM 
| 
 | |||
					Nie było tak źle, spokojnie można zapisać Stiverne'owi 4 rundy, co jest niezłym wynikiem, dobra walka, kilka emocjonujących momentów, nudy na pewno nie było.
				 | |||
| 
					06-02-2015, 08:04 PM 
| 
 | |||
					Ale rownie dobrze mozna wypuntkowac 119:109. Dobra walka. Na tle niektorych walk Kliczki to kosmicznie ciekawa. Mysle ze obowiazkowo trzeba ja nadrobic aby obejrzec Wildera na nieogladanym wczesniej poziomie. | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości