Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II
|
13-09-2014, 02:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II | |||
13-09-2014, 02:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II
Zmartwię Cię, ale na ostatnią walkę Bronera też nocki nie zarywałem .
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
13-09-2014, 03:57 PM
|
|||
|
|||
Floyd to jedyny bokser, którego wszystkie walki widziałem na żywo kiedyś było takich więcej, ale został tylko on.
|
|||
13-09-2014, 04:23 PM
|
|||
|
|||
Jego debiut na ringu zawodowym tez ogladales na zywo?
Jestem w stanie zrozumiec odpuszczenie walki z powodu wyraznego faworyta, tak jak ludzie robia to w przypadku Kliczki. Ale jak sie faworytowi powinie noga to potem nic tylko pluc w brode ze sie nie widzialo tego na zywo Pomijajac juz takich jak ja ktorzy ogladaja dla emocji i liczy sie to co na zywo. A ze Maidana moze dac te emocje to wszyscy wiemy. |
|||
13-09-2014, 04:51 PM
|
|||
|
|||
Boks, zresztą jak wszystko inne najlepiej ogląda się na żywo Ja wiem, też często patrzę na archiwalne walki i są przyjemnym zabójcą czasu, ale nie ma tej nutki niepewności, jakiegoś znaku zapytania. Jak ostatnio zarywam nocki na galę jak ta czwartkowa to oznacza, że nie jest już ze mną dobrze
|
|||
13-09-2014, 05:44 PM
|
|||
|
|||
Jak rano przy śniadanku obejrzę powtórkę bez spojrzenia w neta, to mam takie same emocje jakbym oglądał o 5 .
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
13-09-2014, 05:49 PM
|
|||
|
|||
Ja nie potrafiłbym nie sprawdzić
|
|||
13-09-2014, 06:12 PM
|
|||
|
|||
Haha @kuba mam tak samo Panowie o jakiejś 4 Floyd wchodzi czy bliżej 5? Start gali o 2.00.
|
|||
13-09-2014, 06:22 PM
|
|||
|
|||
Ja myślę, że gdzieś koło 6.30-7.00. Bo zobaczcie, od 2.00 PS będzie transmitował aż 5 walk i jakoś trudno spodziewać się w nich szybkich rozstrzygnięć. Trochę to może potrwać.
|
|||
13-09-2014, 06:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Floyd Mayweather Jr. vs Marcos Rene Maidana II | |||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości