| 

KLICZKO vs PULEW

| 

| 

25-08-2014, 07:37 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: KLICZKO vs PULEW 

Podobno naderwany biceps. Ciekawy jestem kiedy będzie zdolny do walki. Szkoda, zapowiadał się fajny piłkarsko-bokserski weekend (Kliczko-Pulew, Gibraltar-Polska). No cóż, życie...

| 
		|||
| 

25-08-2014, 08:48 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Powrót 15 listopada, na chwilę obecną : nie ma wtedy jakiego meczu?   

| 
		|||
| 

25-08-2014, 08:57 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2014 08:59 PM przez Martin.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

14 listopada: Gruzja - Polska  

.  Zatem co sie odwlecze...Troche to pewnie pokrzyżuje plany Kubratowi, z drugiej strony będzie miał jeszcze wiecej czasu na przygotowania.  | 
		|||
| 

25-08-2014, 11:20 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2014 11:22 PM przez kubala1122331.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

A nie Polska - Szkocja?  

| 
		|||
| 

10-11-2014, 11:38 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Jak podają bokserskie portale dziś nie pojawił się na konferencji prasowej, przed sobotnią walką z Kliczko - Kubrat Pulew. Oficjalnie chodzi o to, że mógł na nią zabrać jedynie 3 osoby z Sauerlandu...a chciał więcej. Na konferencji wystąpił sam Kliczko a obok czekało puste krzesło. 

Wydaje mi się, że zaczęła się już gra psychologiczna i Bułgar będzie próbował swoim zachowaniem zdenerwować Władimira. Wątpię by mu się to udało, ale niech próbuje...  | 
		|||
| 

10-11-2014, 11:39 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ja liczę, że ta walka to nie będzie przytulanie na przemian z przewracaniem Puleva. 

Kliczko powinien dostać pas WBC i może kończyć karierę na prawdę.  | 
		|||
| 

11-11-2014, 01:12 AM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2014 01:14 AM przez Wietnam.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

gala w Polsacie Sport.

| 
		|||
| 

11-11-2014, 02:16 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Czy wikipedia podaje prawidłowy wzrost Kliczki i Pulewa? Myślałem, że Kliczko znowu będzie o głowę wyższy a tu raptem między nimi 4 cm różnicy na korzyść Kliczki. Ten Pulew wydaje się bardzo solidnym, twardym gościem o wyglądzie bułgarskiego mafioza.  

Coś mi się wydaje, że w końcu ktoś Kliczkę trochę pomęczy. Tym razem nie będzie tak łatwo, a biorąc pod uwagę, że ostatnio jakaś "moda" na niespodzianki to i może tym razem taka się trafi? Dla dobra boksu było by dobrze aby Kliczko przegrał, choćby przez kontuzję i aby stracił te pasy, a później je próbował odzyskać każdy osobno. Wtedy musiałby walczyć bardziej ofensywnie.  | 
		|||
| 

11-11-2014, 04:26 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Pulew to jest taki zawodnik, który prezentuje dokładnie takie same zalety jak Kliczko, z tym że wszystko o jeden poziom niżej. Takie przynajmniej odnoszę wrażenie, a do tego nie ma specjalnie nokautującego uderzenia, więc w sumie to nawet nie byłaby niespodzianka, a sporej miary sensacja gdyby Kubrat wygrał   

| 
		|||
| 

14-11-2014, 09:04 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Panowie walka już jutro zatem czas na jakieś typy. 

Myślę, że wygra Kliczko, jednogłośnie na punkty, a Bułgar nie da się znokautować. Jak już pisał @Krzych stawką pojedynku będzie tylko pas IBF, gdyż podobno nie uiszczono opłat sankcyjnych za tytuły WBA, WBO i IBO. Troche dziwne...  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

.  Zatem co sie odwlecze...

Coś mi się wydaje, że w końcu ktoś Kliczkę trochę pomęczy. Tym razem nie będzie tak łatwo, a biorąc pod uwagę, że ostatnio jakaś "moda" na niespodzianki to i może tym razem taka się trafi?