Alexander Povetkin vs Manuel Charr
|
29-05-2014, 06:18 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-05-2014 02:40 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
![]() Cisza na forum, a przeciez ta walka to jedna z ciekawszych potyczek w HW. ![]() Z jednej strony cieszy mnie, ze komedia pod tytulem Manuel Charr, skonczy sie jutro jak klasyczny dramat. Z drugiej jednak strony dobra brechta byla z tego Charra, wiec moze byc nawet tak, ze gdy bedzie w ringu bardzo dostawal to bedzie mi go szczerze zal. Na tej samej gali zobaczymy jeszcze Czakijeva, a jego rywalem bedzie mocno bijacym Silgado z Kolumbii. Cala rozpisaka boxrec: http://boxrec.com/show_display.php?show_id=691857 ![]() |
|||
29-05-2014, 06:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Alexander Povetkin vs Manuel Charr
Mam takie przeczucie że Sasza może nie mieć łatwo, znaczy inaczej to nie będzie jednostronne mordobicie...
Ciekaw jestem bardziej walki Czakijewa,Silgado przekroczył limit o 5kg...(z powodu braku czasu na przygotowania) |
|||
29-05-2014, 06:51 PM
|
|||
|
|||
Tak, Silgado waży 95kg ale jak się dowiedział dzień przed ważeniem to co miał zrobić.
Co do Charra, to BMH trochę za ostro mu pojechałeś - swój chłop, boks siłowy ale jakoś nigdy nie zrobił (chyba?) nic co by wskazywało na taką opinię. Mam do niego jakąś sympatię, ale może dlatego że jego walkę z Kliczko widziałem tuż przed obejrzeniem batalii Mormecka ![]() A może to Twój drugi ulubieniec obok Marka Hucka?:> |
|||
29-05-2014, 06:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2014 09:15 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
(29-05-2014 06:40 PM)Joker napisał(a): Mam takie przeczucie że Sasza może nie mieć łatwo, znaczy inaczej to nie będzie jednostronne mordobicie... Nie wykluczam, ze Charr moze miec swoje, cale 2minuty. ![]() O widzisz Joker, dzieki, ze mnie oswieciles. Nawet nie wiedzialem, ze Kolumbijczyk mial taka nadwage. Sam jego wybor wydal mi sie dosyc ryzykowany.. teraz juz wiem dlaczego go wybrali. ![]() ![]() |
|||
29-05-2014, 07:03 PM
|
|||
|
|||
Charr będzie ciężkim przeciwnikiem dla przereklamowanego według mnie Povetkina.
Typ:Poetkin UD po ciężkiej walce. |
|||
29-05-2014, 07:05 PM
|
|||
|
|||
(29-05-2014 06:51 PM)Gogolius napisał(a): Co do Charra, to BMH trochę za ostro mu pojechałeś - swój chłop, boks siłowy ale jakoś nigdy nie zrobił (chyba?) nic co by wskazywało na taką opinię. Mam do niego jakąś sympatię, ale może dlatego że jego walkę z Kliczko widziałem tuż przed obejrzeniem batalii Mormecka Jak taki wydzwiek mial moj post, to sorry. Nie chcialem jechac z Manuelem. Mnie po prostu smieszy ten facio. Te wszytskie tytuly ktorymi on sie obwiesil, te minki i wyzwania rzucane roznym fighterom. ![]() Hucka, tak jak pisesz- nie lubie! Ale to kawal twardego skurwie*a. Jak mialbym opisac jego cala kariere, to byloby tam zdecydowanie wiecej plusow, niz minisow. Wole boks/walki prostego jak cep Hucka, niz np. Wlodarczyka. ![]() |
|||
30-05-2014, 07:04 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2014 07:05 AM przez Martin.)
|
|||
|
|||
Powietkina czeka ciężka przeprawa. Charr to niewygodny rywal, spodziewam się twardej i zaciętej walki. Nie sądzę by Sasza miał go zabrać do szkoły czy coś w tym stylu. Tak jak pisał @TomaszX - zwycięstwo Rosjanina na punkty choć zwycięstwo Charra nie byłoby dla mnie sensacją.
|
|||
30-05-2014, 07:52 AM
|
|||
|
|||
Ja bede zaskoczony milo zaskoczony jak Charr ukradnie chocby jedna runde.
![]() ![]() |
|||
30-05-2014, 02:50 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2014 02:54 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
Myślę, że Charr zawalczy w stylu Hucka. W sumie to jest to pewne bo on nie ma innego wyboru. Już prędzej uwierzę w prawdziwość słów Aruma niż w Charra boksującego z Povietkinem. Albo z kimkolwiek... Ciekawy jestem jak sobie Sasza z tym poradzi bo do tej pory w każdej sytuacji, w której przeciwnik wywiera presję przyjmował ciosy, był zraniony, a najczęściej lądował z głową miedzy kolanami. Na szczęście dla Povietkina Charrowi na pewno nie starczy kondycji na żaden dłuższy szturm. Obstawiam szaleństwo Charra przez kilka pierwszych rund i jego porażkę z wycieńczenia w końcowych rundach. O ile Povietkin jest w miarę przygotowany, bo on też sobie lubi spuchnąć po 4 rundach. Mimo wszystko obstawiam wygraną Povietkina w rundach 8-12. Nigdy w niego nie wierzyłem ale jednak z drugiej strony nie stoi Kliczko tylko Charr.
|
|||
30-05-2014, 03:40 PM
|
|||
|
|||
Panowie - głównie Ci posiadający Cyfrowy Polsat, na jakim kanale mogę pooglądać galę? powinna być na jakimś ruskim, o którym istnieniu nawet nie wiem.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości