Sergio Mora
|
07-02-2015, 12:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Sergio Mora
Szansa na pas w średniej już przeminęła bo z Taylorem miał jakieś szansę z resztą ich nie ma.
|
|||
07-02-2015, 01:10 PM
|
|||
|
|||
Widziałem walkę na żywo no i niestety bardzo słabo wypadł Sergio Mora. Fatalnie. Oprócz tego, że w ofensywie przez całą walkę robił bardzo mało (może oprócz pierwszych kilku rund), to do tego pod koniec walki wyraźnie spuchł. Trochę to dziwne skoro to Han dowiedział się o walce dwa tygodnie wcześniej, a Mora przygotowywał się do pojedynku mistrzowskiego. Jedyne co w miarę funkcjonowało to defensywa, balans ciałem i kontry. Jednak było ich zdecydowanie, zdecydowanie za mało. Nie było jak z Verą, gdzie przepuszczał ataki i wyprowadzał mocne kontry, tylko przepuszczał i klinczował. Słabo to wyglądało. Ja jako fan Sergio miałem 114-113 dla Hana, z kolei Teddy Atlas widział wyraźną przewagę Meksykanina (117-112 bodaj).
|
|||
07-02-2015, 01:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2015 01:25 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Sergio mówił, że trenował do tej walki raptem dwa tygodnie. Walki nie widziałem, ale nie dziwi mnie jej przebieg i opinie jakie czytam. Han to zawzięty typek, żaden wirtuoz, ale jest dokuczliwy jak komar w nocy, przyjmie i jeszcze chce oddać .
|
|||
07-02-2015, 03:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2015 03:04 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Mora to też żaden wirtuoz,.
kubala1122331. , dobra gala była? Bo zabieram się za obejrzenie powtórki |
|||
07-02-2015, 04:42 PM
|
|||
|
|||
Wietnamskie
Trzy walki oglądałem. Elbialego warto luknąć, bo ma chłopak dryg i błyskawicę w prawej pięści. Lubin trochę na minus, bo dostał total nieprzygotowanego rywala i oprócz początku nie błyszczał. No i walka wieczoru - dla większości pewnie nudna, ale jeśli lubisz defensywny boks to pozycja obowiązkowa Ogólnie się nie nudziłem, nie licząc tam kilka rund podczas pojedynku tego Lubina, więc chyba warto zerknąć |
|||
07-02-2015, 05:53 PM
|
|||
|
|||
No to trzeba zobaczyć co ten Ahmed Elbiale potrafi,
To że napisałem że Mora to żaden wirtuoz , nie znaczy że go nie lubie,Latin Snake to ten gościu,od którego tak na poważnie zaczynałem interesować się Boksem,za sprawą,tej edycji contendera która była transmitowana w zeszłej dekadzie na Polsacie. Mora, Gomez, Smith i Manfredo to ci bokserzy z tamtej edycji, którzy coś konkretnego osiągnęli na ringu, Sergio to te zawodnik o którym się na drugi dzień po emisji, najwięcej plotkowało w drodze do szkoły, 10 lat już mineło już od tej edycji contendera. |
|||
07-02-2015, 06:01 PM
|
|||
|
|||
Wp
Wto nie bylo tv4? Mi zawsze imponował Mora i Gilbert za walke z Manfredo. |
|||
07-02-2015, 06:45 PM
|
|||
|
|||
@WP
Jesse Brinkley z tamtej edycji też swoje osiągnął, pokonał choćby Curtisa Stevensa po życiowej walce , za co dostał walkę z Lucianem Bute, poległ przed czasem, choć momentami walczył dobrze, nie było deklasacji w pierwszych odsłonach. Zaliczył jeszcze czasówkę od Quillina, liznął trochę dużego boksu. Mora i Smith to już całkiem zajebiste kariery, jak na początki w reality show, gdzie byli kompletnie anonimowi. |
|||
07-02-2015, 06:56 PM
|
|||
|
|||
A Manfredo był niby taki faworyt a najpierw dostał od Gomeza(tfu) a potem Mora go wypykał aż mieło...
Jedyne co kojarze z kariery Peter'a to lanie od Kalzagi. |
|||
07-02-2015, 07:34 PM
|
|||
|
|||
@Sander, Rzeczywiście, , Brinkley przegrał w walce o trzecie miejsce z Alfonso Gomezem, , zapomniałem o nim.
Z tamtej edycji nieźle zapowiadał się również Najai Turpin, niestety popełnił samobójstwo po programie, Dużo szumu robił Duńczyk Ahmed Kaddour, czasami można go zauważyć obecnie na galach Sauerlanda, w samym programie, przegrał jednak dwa razy z Ishe Smithem. @Joker, nie chyba jednak na Polsacie, lećiał. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości