Łukasz Janik
|
17-10-2016, 09:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Łukasz Janik
Nie jest to dziwne, że od półtora roku o Janiku ani widu ani słychu? Nikt się nie interesuje, nie informuje kibiców a to przecież bardzo ciekawy zawodnik dający fajne walki. WKURZA MNIE to.
|
|||
19-10-2016, 07:50 PM
|
|||
|
|||
Pod tym tematem na moje zapytanie pojawiło się info, że Janik po walce z Drozdem ostro poszedł w melanż i że chyba już nie wróci.
W takim razie musiał chyba ostro zarobić za tamtą walkę. Ciekawe ile to mogło być? A jeżeli to prawda to szkoda. I tego melanżu i tego, że już nie wróci bo fajnie się chłopaka ogląda w ringu. |
|||
19-10-2016, 10:08 PM
|
|||
|
|||
Gnidastepowa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
19-10-2016, 10:59 PM
|
|||
|
|||
Jak nie Wilczek to Gnida.
|
|||
25-12-2016, 06:24 PM
|
|||
|
|||
(19-10-2016 10:08 PM)Quiet Man z boxing napisał(a): Łukasz dodał na swój fb kilka wpisów o tej samej treści i załączył zdj na sali, cytuję "Apel do wszystkich pseudokolegow, którzy namawiają mnie do picia, ćpania, stawiania i pożyczania kasy-WYPIERDALAĆ.... a później jeszcze obgadujecie i koloryzujecie-oczerniacie... Bang Bang". źródło Hmm... a więc chyba jest nadzieja, że chłopak wróci pomiędzy liny? Byłoby super, choć tego zmarnowanego czasu już nie odzyska. "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
04-01-2017, 01:58 PM
|
|||
|
|||
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
05-02-2017, 07:03 PM
|
|||
|
|||
Nie wiem jak Wy uważacie, ale moim zdaniem jakiś wątły jest Janik na tym zdjęciu.
Życzę mu walki o jakiś europejski pasek, bo raczej na więcej go już nie będzie stać po tak długim okresie nicnierobienia. |
|||
05-02-2017, 07:07 PM
|
|||
|
|||
Solidny średniak nic więcej, pamiętam fajną walkę z Afolabim.
@Boks no jasne, przy takiej stawce .pasek mistrza EU to maks. |
|||
05-02-2017, 09:23 PM
|
|||
|
|||
Taki chudy to może zejdzie kategorię niżej?
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości