Do moderatorów - nie do dyskusji
|
23-03-2014, 09:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Do moderatorów - nie do dyskusji
@KrychuTMT
To nie jest z mojej strony „ból dupy” Realizowanie się w wirtualnym świecie nie jest moim celem życiowym. Piszę jedynie o tym co zauważam i co jaskrawo rzuca mi się w oczy. Czyli hipokryzja. „Przywódca stada” czyli „prawie naczelny” i kilku jego lizusów zaatakowało pewnego usera za to że miał odwagę podać własny ranking [nielogiczny?] albo ,że ktoś widzi inaczej wynik jakiejś walki. Używają oni dla poniżenia przeciwnika własną diagnozę jego stanu psychicznego. Ci sami natomiast robią dokładnie to samo w stosunku do innej walki gdzie wynik większości nie budzi wątpliwości. Nie twierdzą że nie mają do tego prawa. A zadaję jedynie pytanie. Dlaczego innych prześladują za podobne zdanie i poniżają a sami robią dokładnie to samo? Podobnie jest z tym niby „spamowaniem” Każdy to robi bo w dyskusjach nie da się uniknąć zbaczania z tematu. Ale w stosunku do jednego jest to powód do banowania a innych się toleruje. Uważam że banowanie powinno nastapić tylko wtedy gdy ktoś w sposób wulgarny i powtarzający się narusza czyjąś godność w sposób chamski notorycznie i bezpardonowy go obraża. Innych powodów banowania nie widzę. Banowanie za obrażanie grupy ludzi czy całego jakiegoś środowiska jest dla mnie absurdalne. Jeżeli ktoś napisze że Polacy to złodzieje ,bo kradli [kradną? ] w Niemczech auta to nie może to być powodem banowania bo nikt nie został obrażony personalnie. Ja np. nie czuję się obrażany bo nigdy nikomu niczego nie ukradłem , a jestem Polakiem. Używając określenia „Polacy kradną” każdy inteligentny człowiek wie że nie o wszystkich Polaków chodzi. To forum jest w złej sytuacji. Winę za ten stan rzeczy ponoszą tu piszący. Więc dziwię się ,że tego nie zauważasz. |
|||
23-03-2014, 09:27 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2014 09:28 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
(23-03-2014 09:08 PM)RSC-2 napisał(a): @KrychuTMT 1. Też tak uważam. 2. Oczywiście , że jest to strasznym absurdem. 3. Forum jest w tragicznej sytuacji , ale winę za to ponosi nieudolna administracja oraz brak przestrzegania regulaminu, który swoją drogą powinien zostać zmodyfikowany . Brak wsparcia redakcji też daje się we znaki , tak właściwie to jesteśmy oddzielnym bytem i z główną łączy nas tylko nazwa . |
|||
23-03-2014, 10:19 PM
|
|||
|
|||
RSC-2
Cop spamował na potęge bo jak inaczej nazwać 180postów w 2dni-to raz. Dwa odnoszenie się w swych postach do innych per lejdis. Trzy -pojechanie po userach jak po burej suce w ostatnim poście. Ja wiem że chcesz sprowokować dyskusje(już to zrobiłeś)jednak dla każdego myślącego jest wiadomym że cop na bana zasłużył. |
|||
23-03-2014, 10:36 PM
|
|||
|
|||
Joker
Każdy tu spamuje bez wyjątku i nikt bana nie dostał. To co napisał w ostatnim poście i to szczera prawda, nie było tam personalnego obrażania tylko odniósł się do ogółu. Zacytuj mi te posty w który kogoś obraził. Bo ja zacytuję Ci posty w których jego obrażano. A jeżeli tego nie widziałeś to zapraszam do „Vision Express” |
|||
23-03-2014, 10:44 PM
|
|||
|
|||
Kurw... nie widzisz tu BESTIA prowokacji tego trolla? Bez kitu... nie widzisz? 100 razy kazdy pisal grzechy copa... od wyzwisk, po celowe rozpierdalnie tamtow, i nachalne spamowanie... jednego dnia 4x post post pod postem. Zwracana mial uwage na wszystko, ale on dalej swoje: ladies, glupki, urojone historie z dupy wyssane, prowokacje etc. Wystarczy zajrzec w tematy ktore zalozyl naczelny troll RSC-2, by dojsc do tego, ze kazdy juz napisal co zlago zrobil cop. A ten z uporem manika, jak rasowy niczego nierozumiejacy glupek, ponawia te same pytania.. co to kurwa jest koncert zyczen? Raz napisal Sander, innym razem Joker, a jeszcze innym ten i tamten, a ten dalej swoje... "zacytuj mu posty" i chuj... jakby troll nie wiedzial, ze posty zostaly usuniete. Jak ktos pisze, ze bylo tak, to on napisze, ze nie wierzy i tak w kolko.
![]() |
|||
23-03-2014, 10:50 PM
|
|||
|
|||
RSC-2
,To co napisał w ostatnim poście i to szczera prawda, nie było tam personalnego obrażania tylko odniósł się do ogółu.' * W takim razie gdy widze grupe czarnoskórych facetów i powiem do nich -Hej głupie asfalty! To oni się będą cieszyć i nie uznają tego za zniewage bo powiedziałem to do ogółu? |
|||
23-03-2014, 10:52 PM
|
|||
|
|||
W dodatku te całe gorzkie żale RSC to kpina a nie prawda jest.
cop nie został na forum przyjęty źle do chuja jasnego ![]() Został przyjęty wręcz bardzo dobrze jak na to co wyprawiał na głównej. Sam robił wszystko by inni zaczęli mu cisnąć, trzeba być niewidomym by tego nie dostrzegać. @BMH długo mu cierpliwie tłumaczył jak ma poprawnie korzystać z forum (nie cytować wypowiedzi razem z obrazkami np) i ogólnie starał się mu pomóc tu udnaleźć - i jak cop się mu odwdzięczył? Z dnia na dzień zaczął po nim jechać w dodatku nie tylko po nim - nie ma już postów tej kreatury ale był taki dzień w którym podkręcił tempo, że tak powiem... Użalanie się nad banem dla copa i tworzenie kolejnych tematów w których RSC szlocha nad losem copa jest dla mnie po prostu próbą zepsucia atmosfery na forum i zwykłym pajacowaniem. |
|||
23-03-2014, 11:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2014 11:33 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
@Sander
To nie jest temat w obronie copa, a o zasadach na jakich funkcjonuje forum. To jest dział do tego przeznaczony więc nie wolno mi poruszać tych tematów? Przecież nie piszę tego w dziale o boksie zawodowym. O co tobie chodzi? Znowu chcesz komuś kneblować usta w imię interesu grupki? Czy tu mają pisać tylko lizusy mający takie samo zdanie? Czy ja kogoś tu obrażam wyrażając własne zdanie. Jak mnie zbanują i usuną moje posty to też napiszecie że wszystkich obrażałem? |
|||
24-03-2014, 10:48 AM
|
|||
|
|||
@RSC
Nie ma podstaw by Cię banować a obrażania żadnego nie widzę. A tak na marginesie to robisz tu z siebię trochę na siłę ofiarę... Ktoś Ci tu coś zrobił? Obrażał i prześladował? Chyba nie traktujesz jako wielkiej obrazy wyśmiewania tej maszynki do mierzenia siły ciosu itd? Ja tam do Ciebie nie mam nic i mam nadzieję, że będziesz na tym forum długo jeszcze. Oby w lepszej komitywie z innymi niż obecnie. Nie szukaj problemów na siłę. Pozdrawiam. |
|||
24-03-2014, 05:07 PM
|
|||
|
|||
@RSC
Jakiś czas temu zachęcałem Cię do pisania tutaj na forum, gdyż wbrew temu co twierdzisz to forum jest otwarte na nowych ludzi i każdy nowy user jest tu mile widziany. Cop to zupełnie odrębny przypadek i doskonale o tym wiesz. Nie rozumiem jednak dlaczego cała Twoja aktywność tutaj sprowadza się do krytyki forum i jej użytkowników. Oczywiście masz prawo poruszać tego typu tematy, ale wiesz jeśli piszesz tylko i wyłącznie o tym, że forum jest be to wygląda to trochę mało poważnie. Skoro zależy Ci na tym by forum żyło i był tu wysoki poziom merytoryczny to uaktywnij się w tematach stricte bokserskich również. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości