Szpilka - Jennings
|
22-01-2014, 01:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Szpilka - Jennings
@Sander
Jak już kopiujesz coś z głównej to może byś się jakoś odniósł do tej wypowiedzi? posty sobie nabijasz? i bez tego każdy sobie może to na głównej stronie przeczytać. |
|||
22-01-2014, 01:10 PM
|
|||
|
|||
Sander ogólnie to taki pozer jest
![]() Szpilka zaraz sie pewnie odezwe i pociśnie ukrajańca w swoim "łubudubu'' stylu. i dobrze zrobi. ![]() ![]() "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
22-01-2014, 01:16 PM
|
|||
|
|||
(22-01-2014 09:45 AM)Sander napisał(a): A Szpilka? Ofiara, kompletne zero. Przez całą walkę obrywa, a potem udaje mu się trafić i zwycięża. Sądzę, że w pojedynku z Jenningsem nie ma żadnych szans - ocenił Usyk na antenie ukraińskiej stacji 2+2. Po czesci sie zgadzam z "Wasikiem", choc nie umiem calkiem skreslic "Szpili". Uwazam, ze sobote zobaczymy najlepszego Artura w karierze, a juz sam ten fakt nakazuje mi brac pod uwage rozne warianty zakonczenia walki. W kazdym razie ja w dalszym ciagu uwazam Bryanta za faworyta i to sie na bank nie zmieni. ![]() |
|||
22-01-2014, 01:22 PM
|
|||
|
|||
Usyk o ile mi wiadomo dostał się do boksu z dość trudnego środowiska skrajnej prawicy ukraińskiej. To, że Szpilka głosi patriotyczne poglądy. miało na pewno wpływ na tak agresywną ocenę mistrza olimpijskiego z Londynu.
![]() |
|||
22-01-2014, 01:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2014 01:33 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
Ja Cie, RedHawk, przeciez post Sandera zaczyna sie od info skad wzial tekst, a w samym tekscie sa wyrazne fragmenty mowiace o tym kto jest autorem tych wypowiedzi -_-
Usyk moze chce cos zaistniec przy okazji gali na HBO. Oczywiscie ze Szpilka jesli zawalczy tak jak w poprzednich walkach to przegra z kretesem, alechyba nikt nie bierze pod uwage, ze Szpilka nie zanotowal progresu w rozwoju. Aha, Sander - jaka kwote uwazasz za symboliczna?:> |
|||
22-01-2014, 01:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2014 01:55 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Nabiłbym to Tobie i nie posta a guza @RedHawk.
Co się dosrałeś do tego? Co ja pierwszy coś wklejam z głównej? Rozumiem, że Szpila to Twój heros ale się tak nie oburzaj bo Ci ta gumka w kalesonach naprawdę nie wytrzyma. A większego nabijania postów niż Ty jako AFPL to nie można sobie wyobrazić.. |
|||
22-01-2014, 02:49 PM
|
|||
|
|||
(22-01-2014 01:22 PM)Pakman napisał(a): Usyk o ile mi wiadomo dostał się do boksu z dość trudnego środowiska skrajnej prawicy ukraińskiej. To, że Szpilka głosi patriotyczne poglądy. miało na pewno wpływ na tak agresywną ocenę mistrza olimpijskiego z Londynu. To wszystko wyjaśnia , czego można spodziewać się po neobanderowskim psie , niech lepiej dorobi się na boksie i zainwestuje w operacje plastyczna bo wygląda jak jebany gollum . Jak już Szpilka znokautuje Bryanta , to niech weźmie tego pieska na tresurę . "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
22-01-2014, 04:14 PM
|
|||
|
|||
@Gogolius
Ja nie przeczepiłem się do tego, że skopiowałem tekst tylko po co to zrobił. Czy to tak trudno wejść na bokser.org i sobie to przeczytać? rozumiem gdyby przytoczył te słowa Usyka w kontekście swojej wypowiedzi na ten temat. Kumasz? @Sander Tak samo jak Gogolius nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi. A z tym nabijaniem mi guza to też możesz się wstrzymać. Wszyscy by tutaj sobie guzy nabijali z anonima, boksu się na oglądali chojraki. |
|||
22-01-2014, 05:38 PM
|
|||
|
|||
Nie widzę sensu czepiania się Sandera za to, że wkleił dwa zdania z orga.
Nawet dobrze, że to zrobił, ja po tych pseudomądrościach Usyka dawno się tak nie uśmiałem, a przeczytałem o nich dopiero w tym temacie, chociaż bardziej pasuje to do topicu o śmiesznych/żenujących komentarzach z głównej. Wiem, wiem to nie był komentarz tylko "news", ale jego wypowiedź mnie rozbawiła. Panowie jeszcze tylko 3 dni... |
|||
22-01-2014, 05:54 PM
|
|||
|
|||
Zamykam forum. od dziś wszyscy wypad na główną dyskutwać o newsach i walkach.
Usyk użył ukraińskiej mordy. Na odpowiedz szpili pewnie nie będzie trzeba czekać. Ale najlepiej będzie jak szpila zamiast gadać po prostu wpieprzy Jennings'owi. ![]() "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości