Szpilka - Jennings
|
10-01-2014, 07:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Szpilka - Jennings
@Sander
Z dupy komentarz, zupełnie jak jakiś laik... |
|||
10-01-2014, 08:03 PM
|
|||
|
|||
Nie wiem czemu , ale im bliżej walki to mam coraz większe przeczucie , że Artur wygra .
|
|||
10-01-2014, 08:23 PM
|
|||
|
|||
Co zrobić @RedHawk...
|
|||
10-01-2014, 08:33 PM
|
|||
|
|||
@Sander
Wiesz dobrze, że Wasilewski to nie Arum, dotąd załatwiał swoim chłopakom jakiś sparingpartnerów z Węgier czy Argentyny, a teraz Artur dostał dwóch byłych pretendentów, którzy nadal coś reprezentują, Oquendo kto wie czy nie dostanie wkrótce kolejnego title shoota... a Ty piszesz, że sparingpartnerzy mocno średni.... no jak by to Jędruś Wasilewski przeczytał to by się za banie złapał. |
|||
10-01-2014, 09:12 PM
|
|||
|
|||
Ja nigdy nie przywiązywałem aż tak wielkiej wagi do sparingów/sparingpartnerów. To oczywiście istotny element przygotowań do walki, ale nie przeceniałbym tego specjalnie. Jennings ma w tej chwili naprawdę słabych sparingpartnerów (gorszych niż Artur), ale jak mówie to nie będzie decydujące...
|
|||
10-01-2014, 09:38 PM
|
|||
|
|||
@RedHawk
Myślę, że nijak nie pomogą się przygotować Szpilce specjalnie pod Jenningsa. Te kilkadziesiąt rund z tak doświadczonymi pięściarzami na pewno Szpilce coś da na przyszłość ale pod samego Jenningsa to sparując z Johnsonem nie przygotujemy się. |
|||
11-01-2014, 11:37 AM
|
|||
|
|||
Będzie jakaś konferencja na dniach promująca galę?
Czy po raz pierwszy panowie spotkają się podczas ważenia? |
|||
11-01-2014, 01:38 PM
|
|||
|
|||
Sander
To twierdzisz, że lepiej by się Artur przygotował z jakimś Martinem Pacasem bądź Gergo Fazekasem? (nazwiska z dupy wzięte). Dla mnie to jak @Martin pisał, sparingpartnerzy nie są najważniejsi, ale jednak sądzę, że rundy przesparowane z Oquendo czy Johnsonem mogą go sporo nauczyć. Patrząc typowo pod Jenningsa to nawet jakby Kliczko przyjechał, to nie byłby najlepszym partnerem, bo raczej typowo pod Bryanta Szpilki nie przygotuje... |
|||
11-01-2014, 01:45 PM
|
|||
|
|||
Ja nie wiem z czego wynika krytyka Oquendo i Johnosona... dla mnie wybor tych dwoch, to bardzo dobry decyzja.
|
|||
11-01-2014, 01:59 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2014 02:04 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
A nie wiem chyba się uczepiłem bez powodu....
Ten brzuch Oquendo mnie jakoś zniesmaczył. W sumie ręce długie mają, doświadczenie mają... Są okey |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 40 gości