Szpilka - Jennings
|
05-01-2014, 04:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Szpilka - Jennings
Wasilewski pewnie teraz pluje sobie w brodę, że wziął Johnsona na te sparingi... podejrzane było to, że zgodził się przyjechać do Polski w okresie świątecznym... może dostał jakiś bonusik od teamu Jenningsa jako wynagrodzenie? yale pewnie dopiero teraz dowiedział się, że Johnson to jakiś jego dobry przyjaciel gdy ten ma wracać do USA. Tak czy siak większość wad Artura wyjawił w wywiadzie dla polsatu sport...
|
|||
05-01-2014, 06:08 PM
|
|||
|
|||
Moge się założyć że Johnson dosypuje coś do żarcia Szpilce,pluje do wody a na treningu bije po jajach...
Panowie bądźmy poważni. |
|||
05-01-2014, 06:17 PM
|
|||
|
|||
Dlaczego Wasilewskiego nazywają Yale?
|
|||
05-01-2014, 06:28 PM
|
|||
|
|||
Bo pod takim nickiem udziela się na rp .
|
|||
05-01-2014, 06:28 PM
|
|||
|
|||
Metzger
Taki ma nick na ringPolska. |
|||
05-01-2014, 08:26 PM
|
|||
|
|||
@Metzger
Yale to jego nick na ringpolska. |
|||
05-01-2014, 08:53 PM
|
|||
|
|||
(05-01-2014 06:08 PM)Joker napisał(a): Moge się założyć że Johnson dosypuje coś do żarcia Szpilce,pluje do wody a na treningu bije po jajach... Oczywiście nie ma co tego wyolbrzymiać ale to zawsze jest niesmak i taka sytuacja może wprowadzać wątpliwości. Skoro Johnson traktuje Bryanta jak brata co sam potwierdził to wierzysz, że za chwilę przy dobrej kolacji nie opowie mu wszystkiego co wie o Arturze? Ja jestem pewny, że raport zostanie mu zdany. |
|||
05-01-2014, 09:20 PM
|
|||
|
|||
Sander
To jest pewne że Johnson zda szczegółową relacje ze sparingów,jednak nie chce mi się wierzyć że wizyta Kevina ma jakieś ukryte dno.Kingpin daje dobre sparingi co potwierdza sam Szpilka. |
|||
05-01-2014, 09:31 PM
|
|||
|
|||
Jeśli nawet Johnson zda Jenningsowi raport, to nie wydaje mi się aby miało to jakiś znaczący wpływ na wynik zbliżającej sie walki z Arturem.
Sparing to sparing, a walka to jednak zupełnie coś innego. |
|||
05-01-2014, 10:12 PM
|
|||
|
|||
(05-01-2014 09:31 PM)Martin napisał(a): Jeśli nawet Johnson zda Jenningsowi raport, to nie wydaje mi się aby miało to jakiś znaczący wpływ na wynik zbliżającej sie walki z Arturem.To po co dobierać Sobie sparingpartnerów ?Szpilka trenował na Johnsonie z myślą o walce z Jennigsem .Zresztą jak dla Mnie wygląda to trochę dziwnie bokser w okresie świątecznym leci na sparingi z rywalem Swojego przyjaciela .Ale faktycznie Johnson nawet jak powie coś o sparingach Jenningsowi to nie będzie tego aż nadto dużo .A może akurat takie informacje uśpią czujność Bryanta . |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 31 gości