Adrien Broner - Marcos Maidana
|
17-12-2013, 04:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Adrien Broner - Marcos Maidana
(17-12-2013 03:41 PM)Sander napisał(a): @BMH Sander Powiem Ci, ze to nie calkiem tak, bo jednak stawialem na Bronera, a wiec, pudlo. Ale bardzo zmienilem zdanie po ponownym odswiezeniu sobie ich ostatnich walk. Nie wiem dlaczego Broner byl takim wyraznym faworytem, po spokojnej analizie umiejtnosci, jak i stylow niedzielnych bohaterow, doszedlem do wnisku, ze Marcos moze to wygrac, i zadna to dla mnie sensacja. Czasami jest dobrze, raz jeszcze rzucic okiem i wylapac jakies detale. Jakby nie awaria forum, to za ch*ja nie postawilbym na zakladach na Bronera. Nie dlatego, ze odbieralem mu szanse, a dlatego, ze kurs 1.2 przy takiej walce, to kpina. Na bank zmienilbym typ na Argantynczyka za jakies 100, a wiec bez szalenstw. W sumie moze i dobrze, ze tak wyszlo, teraz wszyscy mamy podobna ilosc wirtualnego hajsu, a wiec bedzie ciekawiej. |
|||
17-12-2013, 04:39 PM
|
|||
|
|||
@OFF TOP
Ja mam nadzieję, że ta kolejka nie będzie liczona wszak nie zdążyłem dać typów - nie wiem czy tylko ja - forum zniknęło w piątek wieczorem chyba. |
|||
17-12-2013, 05:06 PM
|
|||
|
|||
W czwartek późnym wieczorem forum już było nie aktywne.
|
|||
17-12-2013, 05:36 PM
|
|||
|
|||
Joker dobrze mówi, w piątek rano na 100% nie działało, bo chciałem sprawdzić czy jest nowa kolejka bukmachera i już było w trakcie konserwacji
|
|||
17-12-2013, 05:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2013 05:38 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
Ja też chcialem pogratulować BMH "instynktu"
BMH Champion Liczba postów: 1,783 Dołączył: Oct 2012 Reputacja: 30 "Dla mnie wyraźnym faworytem jest Broner…………... Nie będe zaskoczony calkowita dominacja Amerykanina,"... |
|||
17-12-2013, 05:46 PM
|
|||
|
|||
Rozumiem, ze jestes na tyle ograniczony, ze nie rozumiesz, ze ktos moze zmienic zdanie? Przeciez to kazdy tu wie, wiec nie musisz usilnie sie kompromitowac, naczelny trollu forum.
|
|||
17-12-2013, 05:48 PM
|
|||
|
|||
Rozumiem że zdanie zmieniłeś po walce?
No i to nazywa się instynkt. Gratulacje. |
|||
17-12-2013, 05:56 PM
|
|||
|
|||
Przed walka gluptasku.. wiec znow klamiesz, i potwierdzasz, ze jestes jednak ograniczony.
|
|||
17-12-2013, 05:59 PM
|
|||
|
|||
@BMH
Napisałeś w innym temacie ,że nie będziesz zajmował się moimi wpisami. Dotrzymaj słowa. Skończmy te personalne sprawy. BESTIA już mi grozi palcem że przesadzam z pisaniem nie na temat. Zajmijmy się sprawami boksu. Co Ty na to? |
|||
17-12-2013, 10:59 PM
|
|||
|
|||
bardzo ale to bardzo miłe zdarzenie
mój ulubiony bokser sprowadził na ziemię tego pajaca okazałem sie człowiekiem małej wiary nie wierząc że może dać radę to wygrać a tu proszę i do tego w inteligentnym stylu a nie na pałę |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości