Czy Forum i Bokser.org to dwa inne światy? Konkurencyjne?
|
29-11-2014, 05:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-11-2014 05:42 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Czy Forum i Bokser.org to dwa inne światy? Konkurencyjne?
(03-06-2014 09:03 PM)redd napisał(a): ,więc nie ma tutaj dobrego wyjścia Jest wyjście takie jakie jest na innych forach. Napisany post można zmianiać przez 5-15 minut po napisaniu. Potem nie ma mozliwosci wejścia i zmian a tym bardziej usuwania. [Znowu trafiam na przypadki usunietych postów w dyskusji. Czy po czasie dyskutujacy wstydzą się tego co napisali? A może po zweryfikoniu treści swego wpisu z innymi źródłami uznali ,że napisali głupoty] |
|||
29-11-2014, 08:06 PM
|
|||
|
|||
No wielu forach jest tak jak pisze RSC-2 i to jest dobre wyjście.
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
29-11-2014, 10:03 PM
|
|||
|
|||
Dodałem limit edycji postów ustawiony na 30 minut. Szkoda, że nie pomyślałem o tym 1,5 roku temu...
|
|||
30-11-2014, 03:54 PM
|
|||
|
|||
A co z rankingami? Np, ja albo @Mastrangelo tak układamy ranking, że na pierwszej stronie znajduje się rozpiska i co jakiś czas ją edytujemy.
Rozumiem, że takie wyjście z ograniczeniem edycji jest dobre w dyskusji, no ale nie wylewajmy dziecka z kąpielom. Tematy z rankingami (a przy najmniej pierwszy post z samą rozpiską) powinien być dostępny do edycji. |
|||
28-12-2014, 10:07 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-12-2014 10:17 AM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
Moje wyjaśnienie odnośnie zbanowania.
Celowo w „Opiniach” aby nie przeszkadzać w tematach gdzie toczą się ważne i merytoryczne dyskusje o boksie, Kto nie ma ochoty czytać moich wpisów zapewne tu nie wejdzie i nie będzie zawracał sobie głowy tematem nie o boksie. Mój wpis za który otrzymałem bana był pastiszem , parafrazą a dla bardzie wtajemniczonych trawestacją postu jaki wcześniej napisał BMH i który w całości cytuję poniżej: (12-12-2014 12:22 AM)BMH napisał(a): Jak chyba kazdy, wolalbym zobaczyc kto jest krolem na ringu.To co napisano w tym poście jest tak banalne , oczywiste i pisano już to tyle razy ,że uznałem ,że nawet na Onecie są komentarze wyższych lotów i pokazujący większą znajomość boksu niż ów komentarz. Byleby coś napisać. Liczy się „sztuka” Treść ma znaczenie drugorzędne. Jako laik czytający wpisy „ekspertów” na tym forum, którzy w reputacji zbliżają się do „trójcyfrówki” i określają się znawcami boksu mam chyba prawo wymagać więcej niż to co bez problemu mogę przeczytać pod artykułami bokserskimi na „Wirtualnej Polsce” Zbigniew Hołdys odchodząc z Perfectu powiedział do Markowskiego. -czy ktoś ma jeszcze ochotę słuchać po raz 200 „Autobioografii”? W związku z tym zakpiłem sobie z tego postu. [Ale czy złamałem regulamin?] Ale ban chyba dotyczył zupełnie czegoś innego. (12-12-2014 03:29 PM)RSC-2 napisał(a): [niech ktoś zmieni piasek bo pies nasrał do piaskownicy. I czołem dzieciaki]Ta treść odnosiła się do mojej osoby To swego razu autoironia ,którą nie pierwszy raz stosuję w swoich komentarzach. Natomiast jest dla mnie absurdalne aby „piaskownica”, i „czołem dzieciaki” były powodem obrażania się ,czy łamania regulaminu. W zasadzie te określenia nie miały konkretnego adresata, (12-12-2014 03:29 PM)RSC-2 napisał(a): A nie widziałeś na podwórku „srandera” Pozostało określenie „srander” co do którego miałem obawy że może być negatywnie odebrane i postanowiłem to zmienić, ale szybki wyjazd i brak możliwości edycji po moim powrocie uniemożliwiły mi tą zmianę. Choć podobieństwo jest całkowicie przypadkowe, to z tego trudno będzie mi się wybronić. I w tym wypadku nie mam nic na obronę swojego niestosownego zachowania polegającego na przekręceniu Nicka. I za to i tylko za to należała mi się kara na forum. Ale oficjalnie dostałem bana nie za obraźliwe przekręcenie nicka a za psa i piaskownicę, co jest dla mnie co najmniej dziwne. W związku z tym, wszystkich , którzy mój post odebrali inaczej niż ja to wyjaśniłem i poczuli się obrażeni przepraszam i proszę o więcej wirtualnej tolerancji. Pisząc tu na forum nigdy moim celem nie było obrażanie konkretnych osób i staram się nigdy tego nie robić. Moja, krytyka zawsze dotyczy treści postu, zjawisk, sytuacji , postaw… I tak pozostanie w dalszym ciągu co oznacza że nie zmienię swojego stylu pisania pozostając „Naczelnym Trollem Forum” ,”Prowokatorem Generalnym” , „cwanym, lisem”, hejterem Floyda Zero[ porażek] Natomiast jeżeli chodzi o to co napisano w postach po moim zbanowaniu wtedy gdy nie miałem możliwości zabrania głosu i obrony [między innymi zarzut że nie piszę w tematach bokserskich] to szczegółowe wyjaśnienia w tej sprawie ,oraz kilka ciekawych spostrzeżeń i faktów napiszę z pominięciem portalu na prywatną pocztę , wielu osób których adresy mailowe posiadam. Nie chcę na forum wywoływać burzy związanej ze sprawami, które nie interesują wszystkich uczestników forum. |
|||
28-12-2014, 12:50 PM
|
|||
|
|||
Ale beksa.
|
|||
28-12-2014, 12:52 PM
|
|||
|
|||
JA tez stosuje autoironie,ironie,sarkazm,wiejska filozofie,stoicyzm i epikureizm wiec rsc w pelni Cie rozumiem.
|
|||
28-12-2014, 01:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Czy Forum i Bokser.org to dwa inne światy? Konkurencyjne? | |||
28-12-2014, 01:13 PM
|
|||
|
|||
(28-12-2014 01:10 PM)RSC-2 napisał(a): W mojej wypowiedzi nie ma żadnego "płaczu" Wykupiles juz udzialy w forum, czy czekasz na dogodny moment? |
|||
28-12-2014, 01:22 PM
|
|||
|
|||
@BMH
Nie chcą sprzedać. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości