| 
					Dragon Ball (seria)
				 | 
| 
					24-09-2013, 08:16 PM 
| 
 | |||
| RE: Dragon Ball (seria) 
					@RedHawk 17 ' 96 rocznik . Dobrą bekę musieli mieć z Ciebie koledzy  Ale każdy ma jakieś tam odpały   "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					24-09-2013, 08:17 PM 
| 
 | |||
					@Krychu Czyli mój rocznik, elegancko. '96 zawsze na propsie. | |||
| 
					24-09-2013, 08:20 PM 
| 
 | |||
|  RE: Dragon Ball (seria) 
					Ja piertolę, ale jestem stary. W 1996 r. zacząłem po raz pierwszy interesować się boksem (po przeczytaniu w jakimś czasopiśmie wywiadu z Gołotą).
				 | |||
| 
					24-09-2013, 08:27 PM 
| 
 | |||
					Tylko nie popadnij w nostalgie .
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					24-09-2013, 08:28 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2013 08:30 PM przez Sander.)
| 
 | |||
					@Metzger Ja w 1996 to czytałem w Bravo Sport o potencjalnej walce Tigera z Virgilem Hillem. @RedHawk A później skakałeś i darłeś się ' OPPA GANGNAM STYLE'.   | |||
| 
					24-09-2013, 08:30 PM 
| 
 | |||
					Ja w 1996 to srałem w pampersa .
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					24-09-2013, 09:54 PM 
| 
 | |||
					ja w 96 jechałem z Tupac'em na impre do Tysona po jego walce z Seldonem.
				 "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości