Ward vs Rodriguez
|
20-09-2013, 08:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-09-2013 08:40 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Ward vs Rodriguez
Jak podaje strona główna do walki dojdzie 16 listopada w Citizens Business Bank Arena w Ontario ! Jakie są wasze typy na walkę ? Dla mnie Ward gładko sobie poradzi z silnym Edwinem i wygra wysoko na punkty !.
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
20-09-2013, 08:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Ward vs Rodriguez
W super średniej to żadna walka Warda poza starciami z Frochem, Kesslerem i nowym super średnim Chavezem raczej mnie nie grzeje. Dobry rywal na powrót ale faworyt jest jeden.
|
|||
20-09-2013, 08:51 PM
|
|||
|
|||
La Bomba da niezłą walkę, zostawi serce, ale niestety nie da rady.
|
|||
20-09-2013, 09:55 PM
|
|||
|
|||
Ward jest za dobry,za cwany,za mądry w ringu by dać sobie zrobić krzywdę i moim zdaniem może się pokusić o skończenie go przed czasem mimo,że raczej jest waciany
|
|||
20-09-2013, 11:20 PM
|
|||
|
|||
Ward wygra to zdecydowanie, nie widzę innej możliwości.
Ale prawda jest taka, że 16 listopada liczy się jedna walka, przy której starcie Ward - Rodriguez wysiada. Otóż, jak wiecie, zmierzą się panowie Snarski i Zegan. To będzie hit. Chodzą słuchy, że Polsat szykuje już PPV i liczy na wpływy większe niż wygenerowała walka Mayweather - Canelo. Słyszałem również, że stacje Showtime i HBO biją się o ten pojedynek. Na razie podobno prowadzi Showtime ze swoimi 10 mln dolarów, ale HBO łatwo się nie poddaje i jutro mają przedstawić kolejną ofertę. Nieoficjalnie mówi się, że ok. 100 milionów będzie musiała wyłożyć któraś ze stacji, by wygrać przetarg. Możliwe też, że walka Ward - Rodriguez zostanie przełożona na 23 listopada, ponieważ wszyscy wiedzą, że oglądalność tej marginalnej walki będzie wynosić maksymalnie 4 osoby nie licząc rodzin i przyjaciół pięściarzy, którzy jako jedyni obejrzą tę walkę z samej hali. Kiedyś na forum było powiedziane, że walkę Money - Alvarez może obejrzeć miliard osób. To nieprawda, ten miliard pęknie, ale dopiero 16 listopada. W kuluarach mówi się, że pojedynek ten w usłudze PPV będzie dostępny na terenach USA, Kazachstanu, Algierii, Egiptu, San Marino, Birmy, Armenii, Anguilli, Nowej Zelandii, Meksyku, Arabii Saudyjskiej czy Kataru. W tym ostatnim walka podobno ma kosztować ok. 3 tysięcy dolarów za jedno łącze, co i tak jest niewielką sumą, bo sami Katarczycy twierdzą, że i 10 tys. zapłacili by za tę walkę. |
|||
21-09-2013, 10:10 AM
|
|||
|
|||
@Kubala
Co Ty pijesz? Ward to powinien bez większych problemów rozstrzygnąć na swoją korzyść, pytanie tylko czy Rodrigueza znokautuje czy wypunktuje... |
|||
23-09-2013, 05:59 PM
|
|||
|
|||
Ward jest po prostu za dobry dla Rodrugieza. Powinien spokojnie go wypunktować a po tym co widzieliśmy w walce z Dawsonem nawet znokautować. To po prostu nie ten poziom. Edwin na pewno wyjdzie po zwycięstwo i zostawi serce w ringu ale Ward będzie nieuchwytny
|
|||
23-09-2013, 06:12 PM
|
|||
|
|||
Rywal nie najgorszy jak na powrót po ponad rocznej przerwie.
Ward spokojnie go wypunktuje, jego spryt + obszerne ciosy Edwina = 12-0 dla Warda. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
23-09-2013, 06:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2013 06:13 PM przez Hugo.)
|
|||
|
|||
Rodriguez to dziwny bokser. Niby ma duże braki techniczne i jest chaotyczny do bólu, ale bardzo skuteczny. Na Warda to jednak nie wystarczy. Myślę, że walka będzie bardzo brzydka, bo obydwaj są mało efektowni. Lepszym widowiskiem byłby pojedynek Warda z Oosthuizenem lub Własowem.
http://www.the-best-boxers.com |
|||
23-09-2013, 06:23 PM
|
|||
|
|||
Off top za który przepraszam.
@Hugo Mógłbyś wrzucić na forum ten tekst o stylach w boksie z tej strony Twojej. I podać nazwiska bokserów bijących w danym stylu. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości