siłownia/kulturystyka/bodybuilding
|
24-09-2013, 07:26 PM
|
|||
|
|||
RE: siłownia/kulturystyka/bodybuilding
Mi też wolnego(szybki był w HW) Eddiego przypomina.
|
|||
24-09-2013, 07:30 PM
|
|||
|
|||
No dokładnie, jak pierwszy raz widziałem ten filmik to sobie myślę ''O kurde, Chambers'' nawet ten przedziałek między jedynkami mają taki sam...
|
|||
24-09-2013, 07:32 PM
|
|||
|
|||
@Roy
No w takim razie daj parę rad od siebie i niech ktoś je weźmie sobie do serca a niech ktoś weźmie moje. Obstawiam, że Twój podopieczny będzie miał po 6 latach takie efekty jak mój podopieczny po 6 miesiącach |
|||
24-09-2013, 07:33 PM
|
|||
|
|||
Roger vs Gmitruk runda druga
|
|||
24-09-2013, 07:34 PM
|
|||
|
|||
Pewnie tak mistrzu ;*
Nie znam po prostu zaklęcia transofrmacji. Mam prośbe. nie pisz do mnie w tym dziale. od teraz. CISZA ! "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
24-09-2013, 07:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2013 07:36 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Król jest tylko jeden Btw zna ktoś kod na zmianę budowy ciała? Bo nie wiem co wpisać w konsoli ;( ? "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
24-09-2013, 07:35 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2013 07:35 PM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
sorki chłopaki. Już sie nabijacie.
KrychuTMT taa. przy nim zawsze miałem najlepsze motywacje. Doskonały człowiek. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
24-09-2013, 07:42 PM
|
|||
|
|||
Przeważnie to ja kłóciłem się z Jerome lub Crumbem, ale jako osoba trzecia w sporze pomiędzy Royem a Crumbem mogę stwierdzić iż fajnie się to czyta. Do boju chłopaki!
|
|||
24-09-2013, 07:45 PM
|
|||
|
|||
@RedHawk
Forumkowe bitwy zawsze na propsie "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
24-09-2013, 08:24 PM
|
|||
|
|||
Kuźwa co Ty masz z tym zdrabnianiem
Forumek, forumkowe |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|