Oceń utwór poprzednika
|
22-12-2013, 03:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Oceń utwór poprzednika
7+/10 - Ja nie przepadam za taką twórczością, to ta piosenka jest ok. Zrobiona z jajem, z energią, wręcz motywującą do walki. Spoko utwór.
|
|||
23-12-2013, 01:36 AM
|
|||
|
|||
Delikatny oldschool, lubię takie klimaty. 7/10
A ja wrzucę teraz coś nie w moim stylu. Generalnie nie lubię takich spokojnych pioseneczek "o miłości", ale w tym kawałku coś jest. Teledysk też wypada całkiem nieźle. ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
27-12-2013, 11:28 PM
|
|||
|
|||
Mnie jakoś nie przekonuje. Nawet lubię nieraz posłuchać Hey, ale ta piosenka mi nie podchodzi. Ale teledysk w miarę spoko 4+/10
Coś takiego zapodam. Miło się słucha, tylko trzeba mieć odpowiedni nastrój. |
|||
30-12-2013, 06:45 PM
|
|||
|
|||
5/10
![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
02-01-2014, 01:48 PM
|
|||
|
|||
Do dziś mam wielką sympatię do tego zespołu. Zresztą, kto ich nie słuchał w latach młodości. Jak ktoś tak mówi, to jest zwykłym kłamcą
![]() |
|||
03-01-2014, 06:06 PM
|
|||
|
|||
Ciężko mi się tego słucha, zaraz się przez ten hałas robię nerwowy
![]() |
|||
03-01-2014, 07:14 PM
|
|||
|
|||
A ja dokonam oceny prawie wszystkich tych zapodanych utworów od początku do końca.
[Prawie wszystkich] Ocena- „-ja pierdole”. „Swojego” utworu nie dodam bo nie dość , że byłby polski to jeszcze z gatunki klasyki. A tu preferuje się zagraniczne i do tego badziewie. |
|||
03-01-2014, 10:02 PM
|
|||
|
|||
Taki sobie kawałek. Jak dla mnie bez wyrazu, ale przesłuchałem do końca, więc nie jest źle, bo rapu raczej nie słucham. 5/10
Ale skoro już jesteśmy przy rapie... (03-01-2014 07:14 PM)RSC-2 napisał(a): „Swojego” utworu nie dodam bo nie dość , że byłby polski to jeszcze z gatunki klasyki.Mam rozumieć, że słuchasz wyłącznie Chopina, a wszystko co Ci się nie podoba i jest zagraniczne to badziewie? Pozdro, fajnie się z takimi ludźmi dyskutuje. ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
04-01-2014, 05:51 PM
|
|||
|
|||
@ Splint3rPL
Pisząc o klasyce nie miałem na myśli muzyki poważnej. Chodziło mi o utwory polskich wykonawców muzyki rozrywkowej które przeszły do klasyki gatunku . [Skoro każdemu wolno oceniać to ja też oceniłem] |
|||
05-01-2014, 01:23 PM
|
|||
|
|||
RSC
Nie za bardzo wiem o co ci chodzi ![]() Ale do rzeczy... Piosenka nawet spoko, choć już męczą mnie takie patriotyczne kawałki raperów, bo nieraz wyglądają one dość śmiesznie. Ale nieźle się słuchało - 6+/10 Skoro już jesteśmy przy takiej muzyce... Macie coś lżejszego ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości