Fajne filmy, które polecacie
|
31-07-2016, 11:35 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2016 11:37 AM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
RE: Fajne filmy, które polecacie
Kubala, nie wiem jak to było w innych filmach ale Eisenberga bardzo hejtowano za rolę Luthora, jakoby nieudolnie próbował podrobić Jokera Ledgera
Dla mnie w tym filmie jak i w iluzjach był dobry, ma coś w sobie sympatycznego - jak najbardziej na plus. |
|||
31-07-2016, 04:07 PM
|
|||
|
|||
Hmmm... No ja nie zauważyłem tych prób, ale może mało uważnie oglądałem. Bardzo podobała mi się wręcz ta postać i potem byłem nieco zdziwiony czytając negatywne opinie na różnych forach.
@Wilczek Opłaca się iść do kina na "Jasona Bourne'a" jeśli nie widziało się poprzednich części? |
|||
31-07-2016, 04:16 PM
|
|||
|
|||
Pytanie nie do mnie ale może napisze od siebie
Nie warto, ja nie oglądałem pierwszej części , tak to prawda niestety i w drugiej byłem kompletnie zatłoczony. |
|||
31-07-2016, 04:41 PM
|
|||
|
|||
Dzięki Ja też właśnie nigdy nie mogłem zabrać się do tego filmu i jedyny mój kontakt z Bourne'm to przeczytanie jednej książki autorstwa Roberta Ludluma. Nie pamiętam, która to była, ale pod wielkim wrażeniem nie byłem
|
|||
31-07-2016, 06:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Fajne filmy, które polecacie | |||
31-07-2016, 06:35 PM
|
|||
|
|||
Ale to chyba wcześniej trzy części były, a nie tylko jedna, prawda?
|
|||
31-07-2016, 06:50 PM
|
|||
|
|||
Tak, czyli masz do nadrobienia dużo więcej.
|
|||
31-07-2016, 07:29 PM
|
|||
|
|||
Do czwartku, kiedy planowałem się wybrać, nie dam rady tego nadrobić Chyba trzeba będzie coś innego z repertuaru wybrać, skoro mówicie, że nie ma sensu iść
|
|||
01-08-2016, 01:09 AM
|
|||
|
|||
Bourne szokowal/robil wrazenie w momencie premiery lata temu. Teraz realia sa takie ze ten film zdaje sie zwykla sensacja. Dzis obejrzalem na TV Puls pierwsza czesc z duzo mniejsza frajda niz lata temu.
Dwojka z kolei jest beznadziejnie nakrecona "trzesaca" kamera - motyw ten obrzydzil mi film zupelnie. |
|||
24-08-2016, 09:54 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-08-2016 09:55 PM przez Terminator.)
|
|||
|
|||
BBC zorganizowało plebiscyt i opublikowało liste 100 najlepszych filmów XXI wieku, gdzie najlepszym filmem okazał "Mulholland Drive" Davida Lyncha. Mogę tylko powiedzieć, że w pełni zgadzam się z takim wyborem i uważam ten film za fenomenalny. Jeśli ktoś nie widział MD to polecam obejrzeć, choć niczego nie obiecuję, bo jest to jeden z tych filmów, który u widzów budzi wiele skrajnych opinii i może komuś zupełnie nie podejść.
http://www.bbc.com/culture/story/2016081...test-films http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości