| 

Fajne filmy, które polecacie

| 

| 

12-08-2014, 02:07 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Fajne filmy, które polecacie 

Świetny film, aczkolwiek troszę za długi  

Końcówka naprawdę daje po kościach, świetna robota. Ja najbardziej polecam film "Przebudzenia" - mój osobisty TOP5 filmów ever. Robin Williams + Robert deNiro w genialnej formie, to musiało wyjść arcydzieło, szkoda, że zupełnie niedoceniane.
				 | 
		|||
| 

12-08-2014, 02:10 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

@kubala 

Każdy świetny film jest długi, Gladiator, Zielona Mila itd  
				 | 
		|||
| 

26-08-2014, 06:05 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2014 09:05 AM przez WILDAWKS87.)

| 
		|||

| 
		|||
				(12-08-2014 02:07 PM)kubala1122331 napisał(a): Świetny film, aczkolwiek troszę za długi a ja obejrzałem ale nie zrobił na mnie wrażenia ____________________ Świetne warunki umowy http://www.awarialaptopa.pl/serwis-laptopow/ zobaczysz! nie wiem  | 
		|||
| 

28-08-2014, 12:09 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Obejrzałem właśnie film Bracia. Nie zasnę dziś jeszcze długo. Emocjonalny NOKAUT..

| 
		|||
| 

28-08-2014, 12:30 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Jak naszła cię ochota na takie emocjonalne filmy to obejrzyj jeszcze "Przebudzenia" i nie uśniesz przez tydzień...

| 
		|||
| 

28-08-2014, 12:36 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				 | 
		|||
| 

28-08-2014, 10:16 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ten Amerykański.. Głównie ze względu na jednego z moich ulubionych obecnie aktorów, Jake'a Gyllenhaala.

| 
		|||
| 

28-08-2014, 12:01 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Także oglądałem wczoraj film "Bracia" , długo nie mogłem się przekonać i wybierałem inne filmy, jednak gdy obejrzałem zdecydowanie nie zawiodłem się.Piękna Portman i dwaj świetni aktorzy stworzyli niezły film , który oczywiście polecam .Tobey Maguire nie pasował do roli żołnierza i człowieka który mógł by takie piekło przeżyć, Gyllenhaal wprost przeciwnie pasował idealnie zamiana ról i film na 9. 

Przebudzenia przymierzam się do tego filmu jednak brak czasu skutecznie mnie zniechęca. ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk  | 
		|||
| 

28-08-2014, 12:22 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Jeżeli chcecie czegoś więcej niż amerykańskie cukierkowe bajeczki, to polecam kino skandynawskie. Oni potrafią emocjonalnie położyć człowieka na łopatki. Specjalizują się w depresyjnych dramatach psychologicznych, ale mają tez inne gatunki. Ich filmom zdecydowanie bliżej do realnego życia niż produktom z Hollywoodu. 

Zaproponuję jedne z moich ulubionych tytułów: - Jabłka Adama (dramat z elementami czarnej komedii); - Trylogia Pusher (gangsterski); - Uno (dramat). Jeżeli kogoś zainteresowałem, to mogę polecić więcej tytułów.  | 
		|||
| 

28-08-2014, 12:49 PM 

| 
		|||

| 
		|||

![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

Końcówka naprawdę daje po kościach, świetna robota. Ja najbardziej polecam film "Przebudzenia" - mój osobisty TOP5 filmów ever. Robin Williams + Robert deNiro w genialnej formie, to musiało wyjść arcydzieło, szkoda, że zupełnie niedoceniane.

![[Obrazek: xabi-alonso-perfil.jpg]](http://www.idiakez.com/j/images/web/charlas/xabi-alonso-perfil.jpg)