Ciekawostki sportowe
|
17-08-2016, 07:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Ciekawostki sportowe
Nasi siatkarze (0-3, porażk)się spieszyli aby zobaczyć triumfalny marsz Legii po ligę mistrzów
![]() ![]() Jak jest dobrze to jest dobrze, dwa medale w kajakch wczoraj, jak jest źle to jest źle.dzisiaj porażki Fajdka i śiatkarzy |
|||
17-08-2016, 07:36 PM
|
|||
|
|||
Tego się bałem. Amerykanie to na dziś poziom wyżej od nas i udowodnili to w tym meczu. Zagraliśmy bardzo dobrze w dwóch pierwszych setach, trzeci był konsekwencją trochę frajersko przegranego drugiego. To zadecydowało, gdyby było 1:1 wydaje mi się, że wygralibyśmy.
Nawet nie można mieć do chłopaków większych pretensji. Zagrali przyzwoicie, dali z siebie wszystko, a przegrali sportowo z lepszymi zawodnikami będącymi w formie. Żyje się dalej, byle teraz bez żadnych nerwowych ruchów i może kiedyś wrócimy na szczyt. |
|||
17-08-2016, 07:43 PM
|
|||
|
|||
Nie ten skład i ta moc co była w 2014 roku na mś.
Winiar, Wlazły, Zagumny. brakuje ich. A Amerykanie potężnie mocni. |
|||
17-08-2016, 08:52 PM
|
|||
|
|||
A jeszcze jakiś czas temu słyszało się głosy, że nasi to murowani kandydaci do złota, a tymczasem wracamy bez żadnego medalu.
|
|||
17-08-2016, 09:52 PM
|
|||
|
|||
Ja nie widziałem tego meczu, ale ostatnie grupowe to tylko gra Kurka. Mika mnie po prostu dobijał. Naprawdę, chyba najgorszy zawodnik. I on miał grać z Kurkiem? Przecież to różnica co najmniej jednej, jak nie dwóch, klas...
![]() |
|||
18-08-2016, 06:42 AM
|
|||
|
|||
Ręczni co za serce, co za klasa!! Półfinał, Chorwacja pokonana!!
|
|||
18-08-2016, 10:26 AM
|
|||
|
|||
Ale ten regulamin jest glupi Chorwacja mieli rywali jak leci, wygrywa trudna grupe, a Polska gra padake i wychodzi jej jeden swietny mecz i Polska jest w fazie medalowej a Chorwacja jedzie do domu.
Bezsens. I w ogole siatkarze odpadaja, a szczypiornisci graja dalej, widze ze IO dostosowaly swoj poziom irracjonalnosci do pilkarskiego euro. ![]() dzis w nocy final kobiecego rzutu oszczepem! ![]() |
|||
18-08-2016, 11:22 AM
|
|||
|
|||
Tam gdzie kasa tam i gra idzie dobrze - łatwe zwycięstwo Radwańskiej.
|
|||
18-08-2016, 11:23 AM
|
|||
|
|||
Chorwaci na pewno bardziej zasłużyli na półfinał, ale to jak pisałem, jeden mecz zawsze może potoczyć się różnie. Dobrze, że chociaż raz na naszą korzyść
![]() Ciekawy jestem jak pójdzie tej Marcie ale jak sama mówiła, miejsce w ósemce będzie sukcesem! |
|||
18-08-2016, 11:51 AM
|
|||
|
|||
To jest Marysia zwana Majka a nie Marta
![]() jak poprawi jeszcze raz rekord Polski to bede zadowolony niezaleznie od miejsca, ktore zajmie ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości